Tarih: 03.11.2017 14:25

Torbacılara darbe

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik Derince, İzmit ve Kartepe'de 4 farklı operasyon düzenledi.

ADLİ İŞLEM YAPILDI

Derince'de sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelenilen 4 şahsın yapılan kontrolde üzerinden 82,94 gr esrar ele geçirildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

TORBACI TUTUKLANDI

Kartepe'de uyuşturucu satıcısı 1 kişi ve uyuşturucu kullanan 4 şahsın tespit edilmesi üzerine; yapılan operasyonlarda 5 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan; 3,15 gr esrar, 4 Adet ecstasy ele geçirildi. Şahıslardan torbacı tabir edilen 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Diğer 4 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

6 KİŞİ YAKALANDI

İzmit'te iki farklı adreste; uyuşturucu satıcısı 3 kişi ve uyuşturucu kullanan 3 şahıs tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonlarda 6 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan; 8,2 gr kokain, 0,65 gr bonzai, ve uyuşturucu alışverişinde kullanılan 550 TL para ele geçirildi. Şahıslardan torbacı tabir edilen 3 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti Yapmak suçundan işlem yapılarak sevk edildikleri adli makamlarca 2 şahıs tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol şartı ile salıverildi. Diğer 3 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —