Tarih: 22.11.2014 15:09

Toplumsal Dayanışma Mağazası Amacına Ulaştı

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırmak, ülke ekonomisine ve geri dönüşüme katkıda bulunmak ve özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi görmek  amacı ile başlatılan "Giymiyorsan Giydir Kampanyası" ve bu kapsamda hizmete sunulan "Toplumsal Dayanışma Mağazası" insanların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

 

Merkeze gelen bağışlar yıkama, ütüleme ve paketleme işlemleri yapıldıktan sonra raflardaki yerlerini alıyor. Çayırova Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuru yapan ihtiyaç sahibi aileler  gerekli tetkikler yapıldıktan sonraToplumsal Dayanışma Mağazasından giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.  Özellikle havaların soğuduğu kış aylarında daha fazla ihtiyaç duyulan merkezde ayakkabıdan kabana kadar vatandaşların her türlü kıyafet sorununa çözüm üretiliyor. 

 

8831 Çayırovalı İhtiyaç Sahibine Hizmet Verildi

 

Kurulduğu günden itibaren 8831 Çayırova’lı vatandaşa hizmet veren Toplumsal Dayanışma Mağazası, Çayırova halkı tarafından büyük takdir topluyor.

 

Başkan Demirci: "Toplumsal Dayanışma, Toplumsal Barış" 

 

Toplumsal Dayanışma Mağazası hakkında kısa bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Bu merkez sayesinde hem bağış yapan vatandaş hem de bu hizmetten faydalanan vatandaşımız mutlu oluyor. Toplumsal dayanışmanın sağlandığı yerde  huzur ve refah seviyesi üst düzeyde oluyor. Bağış yaparak projeye destek veren hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızın ve halkımızın göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kendilerine  teşekkür ediyorum.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —