Tarih: 19.11.2011 17:05

Topaca, depremzedeleri ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Depremzede çocuklarına oyunca dağıtan Topaca, çocukların kendisine “Bize oyuncak araba değil, silah verin” demesi üzerine, “Tamam, silah isteyen çocuklara silah verilsin” diye cevap verdi.. Depremzedelere hitaben konuşan Topaca, depremzedelere evlerindeki sıcaklığı hissettiremeyeceklerini ancak evlerini de aratmayacaklarını belirtti. Topaca, “Burada devletin misafirisiniz. Devletim misafiri olunca akan sular durur” dedi.

 

 

HER İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

 

 

Depremzedelerden ufak tefek eksiklikleri hoş görmelerini isteyen Vali Topaca, “Sağlık açısından hiç endişeniz olmasın. Çocukların da okul sorunları hemen çözülecek” açıklamasını yaptı. Depremzedelerin bundan sonraki planlarını soran Topaca, “Gönlümüz herkesin zamanı geldiğinde Van’a dönmesi ancak, burada kendisine yol haritası çizmek isteyen olursa görüşürüz” diyerek depremzedelerin her ihtiyaçlarının karşılanacağını vurguladı.

 

 

DEPREMZEDELERE İŞ BULUNACAK

 

 

Depremzedeler arasında Mahsun Karagülle isimli vatandaşın, “Hazır para yemek istemiyoruz. Burada yiyip şişmek ya da sizlere gelip para istemekte istemiyoruz” demesi üzerine Karagülle’yi tebrik eden Topaca, “Düşünceniz çok güzel. Sizler için en uygun işleri de bulmaya çalışacağız” dedi. Vali Topaca, dün gece ve bu gece birer tane daha otobüsün Kocaeli’ye geleceğini de basınla paylaştı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —