Tarih: 05.10.2012 14:06

Tonlarca ağırlığın altında can verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Köseköy Sanayi Sitesi L Blok'ta faaliyet gösteren iş yerinde sabah saatlerinde meydana gelen feci iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre İzmit Orhan Mahallesi’nde ikamet eden evli ve 5 çocuk babası Yalçın Yürülmez (53), sabah saatlerinde ortağı Ramazan Batmaz’ı da yanında alarak Pirelli Fabrikası’na götürmek üzere yük almak için Bülent T.’nin sahibi olduğu iş yerine geldi. 

 

 

 

Yürülmez, kamyonu içerideki vince asılı bulunan presdom isimli makineyi almak için yanaştırdı. Kamyon içeri aldıktan sonra araçtan inen Yürülmez, kasanın yanında beklerken iş makinesi yüklü vincin zinciri koptu. Çalışanlar bağırarak uyarınca kaçmaya çalışan Yürülmez’in başına düşen parçanın bir kısmı çarptı. Kanlar içinde yerde kalan Yürülmez için olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunduğu esnada, acı haberi alan Yürülmez’in yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.

 

 

 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve iş güvenliği uzmanının incelemelerinin ardından, Yalçın Yürülmez’in cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Yürülmez'in ortağı Ramazan Batmaz, “Keşke ben ölseydim. Benim hiç kimsem yoktu. 40 yıldır gurbetteydim. Onun 5 çocuğu vardı” derken, polis ekipleri kazaya ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —