Tırının aküleri çalınmasın diye özel kapak yaptırdı, hırsızlar kapağı bile çaldı

Tırının aküleri çalınmasın diye özel kapak yaptırdı, hırsızlar kapağı bile çaldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde park halinde bulunan 2 tırın üzerinde bulunan toplam 6 bin TL değerindeki aküler hırsızlar tarafından çalındı.

Aküler çalınmasın diye özel kapak yaptıran sürücü, yaptırdığı demir kapağın bile çalındığını görünce büyük şok yaşadı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Hastane Yolu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan tırlarını park eden Ercan Kenar ve Hamza Özkaraaslan evlerine gitti. Özkaraaslan, sabah saatlerinde işe gitmek için park halindeki tırın çalışmadığını gördü. Aracın çalışmamasının sebebini öğrenmek için tırdan inen Özkaraaslan, aracın akülerinin çalındığını fark etti. Şoke olan Özkaraaslan, tırının yanında park halinde olan Ercan Kenar’a ait tırın akülerinin de çalındığını gördü. Özkaraaslan’ın haber vermesi üzerinde tırının yanına gelen Ercan Kenar, aküleri çalınmasın diye yaptırdığı özel demir kapağın da çalındığını görünce büyük şok yaşadı. Daha sonra vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

“Yaptırdığım özel kapağı bile çalmışlar”

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Ekipler, aküleri çalan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Akülerinin özel kapak yaptırmalarına rağmen çalındığını görünce şaşkınlık içinde kaldıklarını söyleyen Ercan Kenar, "Arkadaş kontağa basmış, tık yok. Akülerin çalındığını görmüş. Daha sonra benim arabaya bakmış, benim de aküler yok. Ben de gelince şaşırdım kaldım. Aküleri çalmasınlar diye tıra özel bir kapak yaptırmıştık. Bu kapakları sökmeleri için anahtara ihtiyaçları var. Bunları yapan kişiler, hazırlıklı gelmişler. Aletleri olan insanlar. Bu tır bana, arkadaki tır da arkadaşıma ait. İki tırın da akülerini çalmışlar. Bir akü almak isteseniz fiyatı bin 500 TL civarında. Yaptırdığım özel kapağı bile çalmışlar, o da para ediyor. 15-20 gündür zaten yatıyoruz, işimiz yok. Akülerimiz de gitti" dedi.



Tarımda İnovasyon projesinin ilk toplantısı Adana’da gerçekleşti

TOGÜ’de üretime dayalı eğitim modelleri güçleniyor

CHP’li Serkan Topal’dan Hatay’daki ihya ve inşa çalışmalarına övgü

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

Bakan Fidan: "Son 15 yılda Suriye sahasında tarihin en zorlu sınavlarından birini verdik"

Milli mühimmattan tam isabet: BOZOK ve KAYI-30 hedefi vurdu

Siirt’te 4 iş yerine toplam 7 bin 171 lira idari yaptırım uygulandı

Köyceğizli öğretmenler proje hazırlama eğitimine alındı

Erbaalı öğrenciler "Erbaa Teyyaresi"ni gün yüzüne çıkardı

Niğde’de hayat boyu öğrenmeye yoğun ilgi: 191 kursta 4 bin 802 kursiyer eğitim alıyor

Terme Miliç’e "kadınlar plajı"

Yangınlara karşı eğitim seferberliği

100. Yıl Bulvarı’nda asfalt çalışmasının ilk etabı tamamlandı

Körfez’de Hz. Mevlana’nın vuslatının 752. yılı anıldı

Bursa’da ilginç bir yıkım

Başkan Kurnaz: "Her mahalleye eşit ve adil hizmet ulaştırma vizyonuyla çalışıyoruz"

Mantar aramak için gittiği ormanda kayboldu

Otobüste darbedilen yaşlı çift davasında, sanığın 2 yıl hapis cezası yaşı küçük olduğu için düşürüldü

Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra ortadan kaybolmuştu, menfezde ölü bulundu

Nöroloji uzmanı uyardı: "Ciddi kafa travmaları epilepsiye neden olabilir"

Sandıklılı yarenler badem fidan dikti

Akdeniz Üniversitesi’nden bakım hizmetlerinde dijital ve yeşil dönüşüm hamlesi

Bursa Şehir Hastanesi’nde gerçeğini aratmayan deprem ve yangın tatbikatı

Giresun’da Eğribel Kayak Merkezi faaliyete başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile Aydın’ın ulaşım altyapısı yenileniyor

İstanbul’da ele geçirilen 1 ton 144 kilo uyuşturucu emniyette sergilendi

TÜYAP Kitap Fuarı’nda görme engelliler için sesli kitap projesi olan GETEM tanıtıldı

Tokat’ta kentsel dönüşüm başladı

Hendek ve çatışmalarla gündeme gelen Sur’da polis ve çocuklar gece saatlerinde top oynadı

Balıkesir’de 1 haftada 104 aranan şahıs yakalandı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.