Tarih: 22.11.2011 12:17

"Tıbbi Hizmet protokolü " imzalandı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleştirilen “Tıbbi Hizmet Protokolü” törenine KSO Başkan Vekilleri M.Şerif Kanık, Ahmet Başaran, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akgüllü,Murat Ayhan, Necati Hakoğlu, KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi, İnsan Kaynakları Sorumlusu Elif Yılmaz, Gebze Anadolu Sağlık Merkezi’nden sosyal sorumluluk Projelerinden Sorumlu Direktör Necmettin Özçelik,Kurumsal Hizmetler Bölge Satış Yetkilisi Fatma Topaloğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Aksu katıldılar.

   

 

 

HİZMET  KOŞULLARI  İYİLEŞTİRİLDİ

 

 

 Protokol  töreninde konuşan KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Bu protokol ile üyelerimizin sağlık hizmetlerinden faydalanmasında hem kurumsal hemde maddi koşullarda iyileştirilme yapılmıştır.KSO üyelerinin bölgemizdeki kurumlarla yapılan işbirliği doğrultusunda hizmetlerinden indirimli olarak faydalanması çalışmalarımız  devam etmektetir” dedi.

 

 

FARKLI PROJELERİMİZ OLACAK

 

 Anadolu Sağlık Merkezi Kurumsal Hizmetler Müdürü Dr. Uğur Keskin, bu işbirliğinin kurumları adına son denece değerli olduğunu söyledi. Anadolu Vakfı tarafından kurulan Anadolu Sağlık Merkezi’nin toplumsal sağlık bilincinin geliştirilmesine çok önem verdiğini belirten Dr.Keskin, “Bu çerçevede Anadolu Vakfı aracılığıyla yaptığımız çalışmalarda Kocaeli Sanayi Odası’nın çok önemli katkısı oldu. Bizde bu doğrultuda , KSO mensupları ve ailelerinin sağlığını geliştirmek adına bu protokolu imzalamayı uygun bulduk. Önümüzdeki dönemde , KSO mensupları ve aileleri için içersinde özel olanakları da barındıran sağlığı korumuya ve geliştirmeye yönelik farklı projeleri anons ediyor olacağız”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —