Tarih: 23.11.2012 09:55

Teşkilata hizmetleri anlattı!

Facebook Twitter Linked-in

Şişecam Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ve AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, öncelikle tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Belirli aralıklarla teşkilatları bilgilendirme ve değerlendirme amaçlı toplantılar, sunumlar gerçekleştirilmesinin önemli bir çalışma olduğuna dikkat çeken Özmen bu anlamda Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olarak Çayırova’nın daha güzel bir kente dönüşmesi için gayretlerini sürdürdüklerini ifade eden Özmen, tüm teşkilat yöneticilerine, üyelerine ve AK Parti ailesine teşekkür etti.

 

Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen’in konuşmasının ardından sunumunu gerçekleştirmek üzere yerini alan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, değişen, gelişen bir Çayırova’yı hayal ettiklerini ve değişimin, gelişimin, büyümenin yapılan hizmetlerle başladığını vurguladı. Sözlerin gerçekleştirildiği, Çayırova’nın geleceğe taşındığı bir yönetim ile ilçe halkına gönülden hizmet ettiklerini belirten başkan Akbaş, eğitim, sağlık, ulaşım, kültür, sanat, spor ve vizyon gibi birçok konuda katılımcıları bilgilendirdi. Sunum eşliğinde fotoğraflarla bilgilendirme ve değerlendirme brifingine başlayan başkan Akbaş, Çayırova’nın eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya büyük bir değişim yaşadığını ve bu değişimde ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti.

 

Çayırova’nın değişiminde büyük rol alan ulaşım noktasında yapılan çalışmalara kısaca değinen Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, nüfus artışınında göz önünde bulundurulduğunda ilçenin giriş ve çıkış noktalarının daha iyi şartlara kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Ali Haydar Efendi Köprülü kavşağının tamamlanması ile birlikte ilçenin önemli bir noktasının büyük ölçüde rahatladığına dikkat çeken başkan Akbaş, Yenimahalle ve Şifa Bağlantısı için yeni bir köprünün inşa edileceğini, ayrıca bu çalışmanın yanı sıra Yenimahalle yan yol projesinin de hayata geçirileceğini söyledi.

 

 

Çayırova’nın gerek Aile Sağlık Merkezleri, gereksede 112 Acil Servisi gibi sağlık kuruluşları ile hizmetlerini sürdürürken önemli bir sağlık tesisi olan Çayırova Semt Polikliniğinin de hizmete açıldığını ifade eden başkan Akbaş, Çayırova Belediyesi tarafından temin edilen yerde sağlık hizmetlerinin tüm branşlarda verilmeye başlandığını vurguladı. Çayırova Semt Polikliniğinin Fatih Devlet Hastanesi ile entegreli bir şekilde çalıştığını söyleyen Akbaş, sağlık konusunda önemli bir adımın atıldığını belirtti. Ulaşım, sağlık gibi konuların yanı sıra eğitim, kültür, sanat, spor gibi konulara da değinen başkan Akbaş, her yıl eğitime büyük destekler sağladıklarını söyledi. Eğitimin yanı sıra sportif organizasyonlara hem ilçe genelinde hem de okullarda önemli aşamalar kaydedildiğini vurgulayan Akbaş, eğitimin ve sporun bir bütün olduğunu bu anlamda gelecek nesile sporu aşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —