Tarih: 19.10.2019 11:55

Tesettür Giyimde Tarzınızı Belirleyin

Facebook Twitter Linked-in

 

Kadınlar kıyafet tercihlerini yaparken öncelikle giyim tarzlarında ve bu tarzı yansıtacak ürünlerde hangilerini kullanacaklarına dikkat etmelidir. Kullanılan yere göre klasik tesettür giyimleri farklı özellikleri göstermektedir. Tesettür giyim ürünleri özellikle klasik tarz olarak çeşitlilik göstermektedir. Klasik tesettür giyim tarzı yansıtılmak isteniyorsa bu tarz için farklı kombin seçenekleri mevcuttur. Klasik tesettür giyimi içerisinde kadınların en fazla tercih ettiği kıyafetler ise genellikle tesettür tuniklerdir.

 

Tesettür tunikler farklı özellikleri ve tarzları sayesinde bütün kombinde kolaylıkla kullanılabilmektedir. Tesettür tunik kombinlerinde en çok tercih edilen alt giyim ise genellikle klasik kumaş pantolonlardır. Tesettür tunik kullanımında özellikle klasik tarzı yansıtmak isteyen kadınlar renk ve model uyumuna göre diğer giyim parçalarını da bu tarza göre kombine edebilmektedir. Daha önceleri tesettür klasik giyim söz konusu olduğunda kadınların tercih edebileceği ürünlerin özellikleri de kısıtlı oluyordu. Fakat günümüzde tekstil sektörünün gelişmesi kadınların daha kolay ve farklı kombinler yaratmasını sağlamıştır.

 

KLASİK TESETTÜR GİYİMDE PANTOLON SEÇİMLERİ

 

Tesettür pantolonlar doğru üst giyim ile rahatlıkla kullanılan parçalardan birisidir. Kış ve yaz aylarında farklı kumaş yapıları sayesinde pantolonlar kolaylıkla üst giyim ile kombin edilebilir. Pantolon seçiminde özellikle mevsime göre kumaş türlerine dikkat edilmelidir. Ayrıca klasik giyimden yana olan kadınlar kombinlerde renk ve model seçimleri de öz önünde bulundurmalıdır. Çünkü, tarzlar söz konusu olduğunda hem model hem de modanın trend parçaları değişiklik gösterebilmektedir.

 

Klasik giyimde genellikle koyu renkler tercih edilir. En fazla kullanılan renkler ise siyah, kahverengi, lacivert ve bordo pantolon renkleridir. Seçimlerde renklerden daha önemli olan ise pantolonun klasik bir yapıda olmasıdır.

 

KLASİK TESETTÜR GİYİMDE DIŞ GİYİM KOMBİNLERİ

 

Dış giyim modelleri tarza göre çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitlilik genellikle dış giyimin modeline, kumaşına ve rengine göre değişir. Kadınlar dış giyim kombinleri oluştururken klasik tesettür giyim modellerinden oldukça rahat şekilde faydalanabilir. Çünkü dış giyim ürünleri her kombin ile uyum sağlayacak şekilde üretilmektedir.

 

Dış giyim modellerinde klasik yapıyı korumak adına daha sade ve düz renkler tercih edebilirsiniz. Çok canlı ve desenli modeller genellikle klasik tarzın bozulmasına neden olacaktır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —