Tarih: 01.03.2013 11:42

Teşekkür için Giresun’dan geldi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birliği ile ortaklaşa yürüttüğü itfaiye eğitimleri sürerken, eğitim alan belediyeler memnuniyetlerini dile getiriyor.

 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu’nu ziyaret eden Giresun İtfaiyesi Eğitim Önleme Birimi Eğitmeni Halil Kayhan eğitimlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Genel Sekreter Yardımcısı Çöpoğlu’na teşekkür plaketi sunan Kayhan, “Eğitimlerde pek çok şey öğrendik. Yeni uygulamalar gördük. Bizim için çok faydalı oldu” dedi.

 

Övgüler alıyoruz

Eğitimlerin olumlu sonuçlarını her eğitim sonunda gördüklerini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu da eğitim verdikleri her yerden övgüler aldıklarını dile getirdi. Genel Sekreter Yardımcısı Çöpoğlu, “Hayat kurtarmanın dili, dini, ırkı yoktur. İtfaiyemiz bu düşünceyle hizmet veriyor. Giresun’dan teşekkür etmek için buraya kadar gelmeniz verdiğimiz eğitimlerin karşılık bulduğunu gösteriyor. Eğitimlerin faydalı olduğunu görmek bizi de motive ediyor” şeklinde konuştu. Halil Kayhan daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Çöpoğlu’na teşekkür plaketini sundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —