Tarih: 22.08.2014 15:24

TEOG tercih sonuçları açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

2014 TEOG sonuçlarından sonra bugün yerleştirme sonuçları da açıklandı. TEOG tercih sonuçları saat kaçta açıklandı TEOG tercih sonuçlarının belli olmasıyla ilgili bekleyiş devam ediyor. 2014 TEOG tercih sonuçları bugün belli olacak? MEB'in yayınladığı takvime göre TEOG tercih sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. TEOG tercih sonuçları saat kaçta açıklandı. MEB TEOG tercih sonuçları için hangi açıklmayı yaptı. TEOG tercih sonuçları ile ilgili en güncel bilgiler haberimizin devamında.

 

2014 yılı MEB TEOG tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde olacaktır. Temel Ortaöğretime Geçiş tercih sonuçları ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. TEOG tercih sonuçları 2014 Milli Eğitim Bakanlığı lise kontenjanları belli oldu. TEOG tercihlerinde önemli olan liselerin taban ve tavan puanlarına göre öğrenci adayları puanlarına göre liselere yerleştirilecek.

 

TEOG tercih sonuçlarının açıklanmasıyla kazanan öğrencilerin kazandıkları liseye kayıt olması otomatik sistemden hiç bir belge olmadan kayıt olacaktır. Liselerde kayıt döneminde son gelişmeler cnnturk.com adresinde. TEOG tercih sonuçları (e-okul veli bilgilendirme sistemi)'nde TC kimlik no ile sorgulayarak öğrenebileceksiniz. Adayların sabırsızlıkla beklediği TEOG tercih sonuçları açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —