Tarih: 06.12.2021 23:26

Telegram Kanalları

Facebook Twitter Linked-in

 

Telegram Kanalları, Telegram'ın kullanıcılarına sunduğu en kullanışlı topluluk özelliklerinden biridir. Farklı amaçlar için binlerce grup oluşturulur. Birçok okul, kolej, üniversite, işletme vb., grupları kullanarak meslektaşlarıyla iletişim kurar. Bunun nedeni, tek bir mesajın aynı anda yüzlerce kullanıcı tarafından gönderilip alınabilmesidir. Bu makalede, katılmanız gereken en iyi telegram kanalları bağlantılarının bazılarını derledik.

 

Yüzlerce insan en yeni telegram kanallarını ve gruplarını aradığı için Telegram gruplarına katılmak artık internette trend olan bir konu haline geldi. WhatsApp'ın gizlilik politikası güncellemesinden sonra insanlar telegram’a daha çok ilgi duyuyor. Gizlilik güncellemeleri nedeniyle herkes whatsapp'ta kendini güvende hissetmiyor. Bu nedenle daha fazla vakit kaybetmeden 2021 bazı Telegram kanallarından bahsedelim.

 

Telegram İddaa Grupları

İddaa, istatistiksel olarak kumar olarak kabul edilmesine rağmen, en popüler çevrimiçi içerikler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu eğlence endüstrisini tanıtmak için Telegram Kanalları kullanılmaktadır. İddaa, Telegram kanallarının en büyük ve en popüler kategorilerinden biridir. 5 milyondan fazla Telegram kullanıcısı spor tahminleriyle alakalı binlerce kanala katıldı. Telegram'da Hindistan, Rusya, Kenya gibi farklı ülkeler için futbol, ​​​​basketbol, ​​​tenis gibi spor türleri için iddaa analizleri bulabilirsiniz. Telegram İddaa Grupları’na sitemizde yer verdik.

 

Telegram Kripto Para Grupları

Kripto para birimi bu günlerde o kadar sıcak bir konu haline geldi ki, insanlar her zaman onunla ilgili en son haberleri merak ediyor. Kripto para birimine yatırım yapmadan önce, piyasanın durumu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Bunu öğrenmenin en iyi yolu ise Telegram Kripto Para Gruplarından geçer. Fiyatlar yükselmeye ve düşmeye devam ettiği için kripto piyasası her zaman değişkendir. Alıcı ve satıcıların fiyat değişikliklerini sürekli olarak gözlemlemeleri gerekmektedir. Telegram Kripto Para Grupları’ndan bir kaçını sizinle paylaşalım.

 

  1. Binance

Bu kanal, günlük olarak kripto para birimlerinin en son piyasa analizini sağlar. Ayrıca grafikler ve çeşitli teknikler aracılığıyla kripto piyasasına nasıl yatırım yapılacağına dair içgörülü ipuçları paylaşıyor. Aynı zamanda wall street ve ticaretle ilgili fikirleri paylaşıyor. Kullanıcılar ayrıca grafiklerdeki mum kalıbı, uzun siyah ve beyaz mumlar ve forex scalping stratejisi gibi farklı kalıplar hakkında bilgi edinebilirler.

 

  1. Bitcoin Haber

Bu kanal, kripto para birimi ve ticaret alanındaki en eski kanallardan biridir. Ticaret PNL raporlarının kullanıcılarla paylaşıldığı günlük olarak bitcoin mermileri sağlar. Ayrıca, kullanıcıların nereye ve ne zaman yatırım yapacaklarını anlamaları için piyasa analizi sağlar. Bu kanal, piyasa analizinin yanı sıra, tüm dünyada bitcoin ve kripto para birimleri ile ilgili en son küresel haberleri de paylaşıyor.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —