Tarih: 19.11.2018 20:21

Telefon Takip

Facebook Twitter Linked-in

 

Telefon takip etmek için geliştirilen özel yazılımlar bulunmakta ve insanlar söz konusu yazılımlar sayesinde mobil cihazları etkin olarak takip etme imkanı yakalamaktadır. Lisanslı olan bu programların yapabildikleri, insanların önemli bir kısmının kısa süreli şaşkınlık yaşamasına neden olmaktadır.

Bilindiği gibi telefon dinlemelerini yapmak için güvenlik güçlerinde olan özel teçhizatlar gereklidir. Fakat akıllı telefonlara yüklenen yazılımlar, dinlemelerin farklı bir şekilde daha yapılmasını olanaklı hale getirmiştir. Bunun için söz konusu yazılımın, hedef telefona gizli bir şekilde yüklenmesi yeterlidir. Bu aşamadan sonra otomatik olarak dinleme ve takip süreci başlamaktadır. Kullanıcılar bunu, panel üzerinden yönetebilmekte ve istedikleri işlemleri buradan rahatlıkla yapabilmektedirler.

Telefon Takip ile Yapılabilecekler

Casus yazılım adı verilen programlar ile yapılan telefon takip, genel bir ifade olup pek çok işlemi kapsamaktadır. Bu işlemler, mobil cihaz kullanan kişilerin adeta bir casus tarafından izlenmesi ve çok farklı bilgilerin elde edilmesine imkan vermektedir. Dolayısıyla da son derece etkili bir yöntem olduğunun altının çizilmesi gerekir. Söz konusu yazılımlar ile yapılacak olan işlemlerden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:

Yukarıda bahsedilen işlemlerin haricinde de farklı işlemler olduğu bilinmektedir. Burada tercih edilecek olan yazılıma bağlı olarak yapılacak olan işlemlerin farklılık göstereceğinin bilinmesi gerekir.

Telefon Takip ile Ortam İzlemesi

Telefon takip etme programlarının sağladığı en önemli avantaj, cihazların uzaktan kontrol edilerek istenilen özelliklerin aktif edilmesi ve istenilen mobil uygulamaların çalıştırılmasıdır. Bu imkan dahilinde yapılacak olan en önemli işlemlerden birisinin kameranın açılarak ortamın izlenmesi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bu işlem, cihazın tamamen kapalı olmadığı bütün hallerde rahatlıkla yapılabilir. Böylece cihazın açısına bağlı olarak ortamdan farklı görüntüler elde edilebilir.

Ortamın izlenmesinin sağladığı en önemli avantaj, insanların o an nerede ve kiminle olduğunu anlamaktır. Bu da pek çok amaç için rahatlıkla kullanılabilir.

Detaylı bilgi için http://telefontakipetme.com/ sitemize girebilir ya da 0543 323 0 323 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —