Tarih: 19.11.2018 20:16

Telefon Dinleme Programı Nedir ? Neler Yapabilir?

Facebook Twitter Linked-in

Telefon dinleme programı, Android sistemlerde çalışabilen özel yazılımlar olup adından da anlaşılacağı gibi telefonların dinlenmesine yaramaktadır. Yazılım teknolojisinin insanlara sunmuş olduğu kolaylıklardan birisi olan söz konusu programlar, akıllı telefonların dinlenmesini, konumlarının belirlenmesini ve daha pek çok işlemi yapabilmeye olanak sağlamaktadır.

Günümüzde hemen herkesin cebinde yer alan mobil cihazlar, kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu cihazlara yüklenen casus yazılım sayesinde, cihazların kontrolü uzaktan yapılabilmektedir. Söz konusu kontrol sayesinde insan çocuklarının, eşlerinin, anne-babalarının ve diğer sevdiklerinin gün içinde neler yaptığını, kimlerle görüştüğünü ve nerede olduğunu çok rahat bir şekilde takip edebilmektedir. Kullanım amaçları dikkate alındığında bunların tamamının iyi niyetli ya da güvenlikle ilgili olduğu görülecektir.

Telefon Takip Programı Kurulumu Nasıl Yapılır?

Özel olarak geliştirilen telefon dinleme programı, dinleme yapacak olan kişiler tarafından hedef telefona gizli bir şekilde kurulması gerekmektedir. Bu aşamada bilinmesi gereken önemli bir husus vardır. Kurulum, birinci elden yani direkt olarak elle yapılmaktadır. SMS ya da arama yapılarak söz konusu yazılımın hedef telefona yüklenmesi gibi bir durum yoktur. Bu tür iddialarda bulunan kişiler yalan söylemektedir ve amaçları insanları dolandırmaktadır. Dolandırılmamak için bu tür yalanlara inanılmaması gerekir.

Telefon dinleme yazılımının kurulma süresi yaklaşık olarak 3 dakikadır. Kurulumun nasıl yapıldığına dair internete videolar bulunmaktadır ve insanlar bu videolardan yardım alarak, kurulumu sorunsuz bir şekilde yapabilir. Yukarıda da belirtildiği gibi bu yazılımlar sadece Android sisteme sahip olan mobil cihazlar kullanılmaktadır. iPhone markalı telefonlarda dinleme yapılamamaktadır.

Telefon Takip Programı Fark Edilir Mi?

Telefon takip programı geliştirilirken özel kodlamalar kullanılmıştır. Bu kodlamalar sayesinde hedef mobil cihazdan alınan veriler, panele gitmekte ve farklı bir merkeze kesinlikle iletilmemektedir. Kodlamaların sahip olduğu bir diğer önemli özellik ise programın tamamen arka planda çalışmasını sağlamasıdır. Bundan dolayı, kurulan cihazda bu programın olduğunu ya da arka planda çalıştığını gösteren hiçbir emare yer almamaktadır. Ekrana gelen bir yazı ya da bildirim ışığının yanması gibi durumlar olmadığı için cihazın sahibinin, böyle bir programı fark etmeden günlük hayatına devam edeceği kesindir.

Detaylı bilgi almak için https://www.spykontrol.org sitemizi ziyaret edebilirsiniz, 0543 323 0 323 numaralı telefondan da detaylı bilgi ve satın alma işlemlerini yapabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —