Tarih: 15.09.2020 23:07

Tektaş ve Baget Pırlantanın Adresi Niş Pırlanta

Facebook Twitter Linked-in

Bilbenler A.Ş. bu yıl tüm Türkiye’ye kalitesini yansıtmak maksadıyla, Niş Pırlanta adı ile internet mağazasını faaliyete geçirdi. Herkes için pırlanta, herkes için kalite ve kalbinize dokunan parıltıyı üretmek, Mardin’de yer alan Niş Pırlanta’ya nasip oldu. Gerek tektaş pırlanta yüzük, gerekse de baget pırlanta yüzük çeşitleri ile fark yaratan Niş, bize göre pırlantadan daha fazlası. İşin doğrusu, tektaş ve baget pırlantanın adresi, artık Niş Pırlanta! Peki, neden Niş? Neden Pırlanta? İşte tüm artıları ve yılların deneyimi ile Niş Pırlanta…

 

 

 

Pırlantada Sınırsız Seçenek Eşittir Niş Pırlanta

 

Pırlantanın çeşit, kalite ve sınırsız seçenek ile buluştuğu yer ya da bir diğer deyişle pırlantada sınırsız seçenek sunan adres, eşittir Niş Pırlanta! Peki, Niş markası pırlantaya neler katıyor?

 

 

 

Niş Pırlanta, her şeyden önce birbirinden farklı stiller ile özel tasarımcıların ellerinden yepyeni pırlantalar çıkarıyor. Farklı ellerden ve farklı tasarımlar ile huzurlarınıza dek erişen pırlantalar, birçok profesyonel tarafından benzersiz kalite değerlendirme işlemlerine tâbi tutuluyor. Hizmetleri ile tektaş pırlanta yüzük gibi çok satılan ürünlerde benzersiz modeller sunan Niş Pırlanta, bunun dışında da farklı pırlanta türevlerinizi parmaklarınıza, gerdanınıza, kulağınıza ve hayatlarınıza kazandırıyor.

 

 

 

Neden Niş? Neden Pırlanta?

 

 

Niş, Bilbenler A.Ş. tarafından kurulmuş ve pırlantanın değerini bilen bir marka. Kelime anlamı itibari ile benzersiz ve el atılmamış olarak değerlendirilebilecek olan ‘’Niş’’ pırlanta ile buluştuğunda, yine benzersiz modeller, benzersiz kalite ve benzersiz fiyat aralıklarında sunuluyor. Garantili, sertifikalı ve birbirinden tamamen farklı yüzlerce model, Niş Pırlanta ile tek bir çatı altında toplanıyor. İsteğe bağlı tektaş pırlanta yüzük, takılar, kolyeler ve akla gelen her türlü pırlanta takı, bu marka ile kendisini baştan yaratıyor. Size eşi benzeri olmayan baget pırlanta yüzük mü istiyorsunuz? O halde Niş tam da size göre! Tektaş mı arıyorsunuz? Niş Pırlanta’da!

 

 

Kalitesi sertifika ile ispatlanabilen ve online alışverişin rahatlığını sonuna dek yaşatan Niş Pırlanta, bir marka olarak internet alışveriş deneyimini de yukarılara taşımayı hedefliyor. 23 yıllık büyük deneyim ile yeni bir alanda hizmet vermeye koyulan Bilbenler ve Niş Pırlanta markası, farklı ödeme yöntemleri ile de sipariş verme sürecinizi olabildiğine basitleştiriyor. Kısacası, hayalinizde yer edinen baget pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta takı ya da her ne arıyorsanız, Niş ile hayalinizi gerçekleştirememe imkânı son buluyor.

 

 

 

Niş, Güvenilir ve Etik Pırlanta Hizmeti

 

 

Niş Pırlanta, Birbenler A.Ş. imzası ile Mardin genel merkezli olarak faaliyet gösteriyor. Niş, güvenilir ve etik pırlanta hizmeti vermekte olan bir marka olarak, ahlaki değerleri sonuna kadar ön planda tutuyor. Pırlanta ve altın piyasasında yer edinen ve kaçak taş madenciliğinden nasibini alan markalardan tamamen farklı bir anlayış benimseyen Niş Pırlanta’dan yapacağınız her alışveriş, kan ve çatışma içeren bölgelerden gelmeyen, tamamen güvenilir kaynaklardan temin edinen temiz pırlantayı huzurlarınıza getiriyor. Bu sebeple de yapacağınız herhangi bir alışverişte vicdanı hür, pak bir alışveriş yapma fırsatı tarafınıza sunuluyor.

 

 

 

Niş Pırlanta Sertifika Garanti ve Risksiz Alışveriş Sunuyor

 

 

Niş Pırlanta, online e-ticaret sitesi üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerde sertifikalı ürünlerini huzurlarınıza getiriyor. Sertifika, pırlantanın kendi kimliğini ortaya koyan ve sektörün en önemli hizmeti olarak, online alışverişlerde es geçilmiyor. Tamamı onaylanmış ve NS sertifikası taşıyan ürünlerin yanı sıra, tektaş pırlanta yüzük ve benzeri pırlanta ürünleri için ise HRD ve GIA sertifikaları, ürünle ile birlikte tarafınıza gönderiliyor. Bu sayede pırlanta uzmanları ile teyit edebileceğiniz pırlanta kimliği, dünyanın neresine giderseniz gidin aynı değeri taşıyor. SSL sertifikası, 3D ödeme seçeneği ile Niş Pırlanta, internet mağazası ile artık sizleri bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —