Tarih: 01.08.2016 01:11

Teksas Taraftar Grubundan Eski Vali'ye Tepki

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor taraftar grubu Teksas, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'u protesto etti.

Teksas Taraftarları Derneğinin öncülüğünde, toplanan 500'e yakın yeşil beyazlı taraftarı, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan eski Vali Şahabettin Harput'u, Bursa Valiliği görevi sırasında yaptığı uygulamalarla Bursaspor taraftarlarının haksız yere ceza almasına sebebiyet verdiği gerekçesiyle protesto etmek için Cumhuriyet Caddesi'nde toplandı. Burada, eski Vali Şahabettin Hauput, fetullahçı terör örgütüne ve Fetullah Gülen'i protesto eden, ellerindeki Kötü kedi Şahabettin yazılı pankartla tepkilerini gösterdiler.

Grup adına konuşan Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, bu protestoyu yapmalarının sebebinin 7 Mayıs 2011 tarihinde Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi yaşanan olayların komplo olduğunu tekrar belirtmek amacıyla yaptıklarını söyledi. O günlerde bunu dile getirdiklerinde insanların kendilerine inanmakta güçlük çektiğini belirten Güzelsöz, Bugünlerde yaşadığımız bu trajediyle bu gerçeklik gün yüzüne çıkmıştır. Bize yapılan haksızlığının yükünü hafifletmek ve birilerine seslerimizi duyurmak adına çaba göstereceğiz. Arkadaşlarımız ve Bursa halkıyla bu zor günlerde devletimize ve milletimize sahip çıkıyoruz. İnşallah bu devlet düşmanlarından güzel ülkemizi kurtaracağız. şeklinde konuştu.

Taraftarların yürüyüşü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —