Tarih: 18.10.2016 11:05

Tekrardan bir araya geldiler! İkinci bir şans için...

Facebook Twitter Linked-in

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay, 'İkinci Şans' filminde tekrar bir araya geliyor. Özcan Deniz'in yönetmenliğini yaptığı ve 18 Kasım'da vizyona girecek filmin başrolünde Nurgül Yeşilçay var.

ASMALI KONAK'TAN SONRA YENİDEN

Asmalı Konak'tan sonra, uzun bir sürenin ardından tekrardan bir araya gelen Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay yeni filmleriyle heyecan yarattı. Film setinden fotoğraflar paylaşılarak bu heyecan sürekli had safhada tutuldu.

'İŞİNİ SEVEREK YAPAN KIYMETLİ BİRİSİ'

Deniz, başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay için 'işini severek yapan oyuncudan daha kıymetli ne olabilir' ifadelerini kullandı.

SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Son olarak sosyal medyada Yeşilçay ile fotoğrafını paylaşan Deniz, "Buluşmaya tam 1 ay kaldı." diyerek sevincini takipçileriyle paylaştı.

'İKİNCİ BİR ŞANSA İHTİYAÇLARI VAR'

Matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evililiğin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır. Bu zıt karakterli ikilinin tanışması önce kavgalı olacaksa da zamanla hüzünlü bir aşka dönüşecektir. Geçmişlerinin derinlerine indiklerinde ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğu ortaya çıkar. 'İkinci Şans' filmi 18 Kasım'da vizyonda olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —