Tarih: 01.11.2011 14:40

Tekirdağ'da feci kaza 3 can aldı

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlardan biri alev topuna döndü. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

 

 

Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında Tekirdağ-İstanbul çevre yolu Muratlı kavşağı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Malkara yönüne seyreden ehliyetsiz sürücü M.K. (45) yönetimindeki 59 LN 972 plakalı otomobil, aynı yöne seyretmekte olan ve içinde Abdullah Memiş (39), İsa Duran (35) ve Sezgin Er'in (48) içinde bulunduğu 34 EM 8808 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, karşı yönden gelen Serkan Aplak (27) yönetimindeki 06 MDS 37 plakalı araca hızla çarptı. 

 

 

 

Astsubay olduğu öğrenilen sürücü Aplak'ın aracı orta refüje savrulup bir anda alev alarak yanmaya başladı. Araç sürücüsü kendi imkanları ile yanan araçtan çıktı. Kaza sonrası olay yerinden kaçtığı iddia edilen M.K. Hayrabolu kavşağında yakalandı. Yapılan kontrolde 45 yaşındaki sürücü M.K.'nın ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. 

 

 

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Durumu ağır olduğu belirtilen Astsubay Serkan Aplak ve diğer araçta bulunan Sezgin Er, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —