Tarih: 20.12.2011 16:54

Tekirdağ polisinden uyuşturucu operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

 

Alınan bilgiye göre; Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, O. Ş. (23) ve G. B.'nin (22) Diyarbakır'dan uyuşturucu madde temin ettiklerini ve Tekirdağ' da uyuşturucu madde ticareti yapacaklarının bilgisini aldı.

 

 

ZANLI 4 KİLO ESRARLA YAKALANDI

 

Bunun üzerine hemen çalışma başlatan polis ekipleri, İstanbul' a giderek O. Ş. isimli şahısı bir süre takip etti. Daha sonra ekipler, O.Ş'nin önünü keserek elindeki poşete konulmuş 4 kilo esrar maddesiyle gözaltına alındı. O.Ş. nin sorgusununardından operasyona devam eden polis ekipleri olayla ilgisi olan G. B ve D.B.'yi (24) isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan G.B., D.B., O.Ş., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan İstanbul Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi. 

 

 

"ETKİN ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ"

 

 

Öte yandan, yapılan operasyonla ilgili konuşma yapana Tekirdağ İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mücahit Dürük, ''Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak gençlerimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere toplumumuzun her kesimini uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarımız etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir" dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —