Tarih: 12.05.2016 14:21

TEDAVİ OLMAYA GİTTİ KANLAR İÇİNDE GERİ DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Avustralya'nın Victoria eyaletinin Mornington yarım adasında yaşayan 46 yaşındaki Niki Richardson, evine yakın bir yerde bulunan cilt kliniğine, erbiyumlu lazer tedavisiyle yüzünde bulunan yara izlerinin azaltılması için başvurdu. Kadının iddiasına göre klinik çalışanları kendisine lazerli tedavi sonrasında yüzünde biraz kızarıklık, belki birazcıkta iltihaplanma yaşayabileceğini ayrıca gözünden yaş gelebileceğini söyledi. Richardson, bu etkilerin bir hafta belki biraz daha fazla süreceğinin kendisine söylendiğini belirtti.

TEDAVİ SONRASI YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KLİNİKTEN AYRILDI

Çalışanların söylediğinin aksine mağdur kadın yüzü kanlar içinde kliniği terk ettiğini, tedavinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen cildinde ciddi boyutta iltihaplanma sorunu yaşadığını ifade etti. Lazerli tedavinin uygulandığı Lumps & Bumps cilt kliniği yetkilileri, Richardson'un iddialarını reddederek yanlış bir uygulama yapmadıklarını, kadının yaşadığı sorunların böyle zorlu bir tedavi sonrasında normal bir iyileşme süreci içinde yaşanabileceğini dile getirdi.

YAŞADIĞI YOĞUN ACIDAN ÖTÜRÜ YÜZÜNDEN AKAN KANI HİSSEDEMEMİŞ

Daily Mail Avustralya'ya konuşan Niki Richardson; "Lazerli tedavi dayanılmaz derecede acı veren bir tecrübeydi. Tedavi bittiğinde şoka girmiştim. Gözlerimde metal koruyucu vardı. Terapist gözlerime akan kanı hissedip hissetmediğimi sordu. Ona hissetmediğimi çünkü yaşadığım acının çok fazla olduğunu söyledim. Lakin daha sonra terapiste kollarıma damlayan kanı hissettiğimi açıkladım." sözleriyle tedavi sırasında yaşadıklarını dile getirdi.

TEDAVİ SONRASI AYNAYA BAKINCA "NE YAPTIM BEN" DEMİŞ

"Lazerli tedavi bittikten sonra terapist yüzümdeki kanın birazını sildi. Koltuktan kalktıktan sonra odanın köşesinde bulunan aynanın karşısına geçtim ve yüzüme baktım. Aynada kendimi o halde görünce 'ne yaptım ben' dedim. Gördüğüm şeye inanamıyordum, kesinlikle şok edici bir manzaraydı.Lazerli tedaviden üç gün sonra yüzüm o kadar şişti ki neredeyse gözlerim kapanacak duruma geldi. Hareket etmeye çabaladığımda duyduğum acı daha da artıyordu. Tedaviden sonraki birinci haftanın sonunda kendimi çok hasta hissediyordum."

AYNI KLİNİĞİN MAĞDUR ETTİĞİ BAŞKA KADINLAR DA VARMIŞ

Niki Richardson'ın yaşadıkları basına yansıyınca aynı klinikte tedavi gören bazı kadınlar kendisiyle iletişime geçerek benzer kötü tecrübeleri yaşadıklarını aktardı. Kliniğin Facebook sayfasını şahsi hesabında paylaştığını belirten Richardson, klinik hakkındaki yorumların ve eklediği fotoğrafların silindiğini iddia etti. Klinik daha sonra Facebook sayfasından Richardson'un iddialarına karşı bir açıklama paylaştı.

KLİNİK FACEBOOK SAYFASINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Kliniğin açıklamasında; "Lumps & Bumps Cilt Kliniği hakkında son günlerde sosyal medyada yanlış ve gülünç iddialar içeren paylaşımlar yapılmakta. İletilerinde öne sürdüğü iddialarla bu kişi, kliniğimizin ününü lekeleme amacını taşıyor. Bu kadının paylaştığı korkunç görünüşlü fotoğraflar, uyguladığımız agresif tedavi sonrasında normal iyileşme sürecinde olağan karşılanan durumları yansıtmaktadır." ifadeleriyle kendini savundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —