Tarih: 26.09.2012 10:01

TDM 2 bin kişiye ulaştı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Toplum Destek Mağazası vatandaşları giydirmeye devam ediyor. İlçe ve bölge halkının sahiplenerek destek sunduğu ‘’Giymiyorsan Giydir’’ kampanyasına destekler her geçen gün daha da büyüyor.

 

 

 

Sabit bağışçıların yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşların da desteklediği kampanya çerçevesinde 2 bin 300 vatandaşa giyim desteği sağlandı. Bağışçılardan gelen kıyafetler steril ortamlarda yıkama işlemi tamamlandıktan sonra ütülenip ambalajlanarak raflardaki yerlerini alıyorlar. ‘’Giymiyorsan Giydir’’ kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Belediye hizmet binası içerisinde hizmet veren Beyaz Masa birimine başvurmaları gerekiyor.

 

 

 

2012- 2013 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile beraber Toplum Destek Mağazasına okul önlüğü ve okul kıyafetleri taleplerinin arttığını ifade eden yetkililer, “Mağazamız imkanları ile öğrenci kıyafetleri ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Fakat talepler çok fazla olmakta. Stoklarımız ile her türlü ihtiyacı giderebilmekteyiz. Bağışçılarımızdan öğrenci kıyafetleri konusunda destek bekliyoruz” dediler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —