Tarih: 09.07.2013 13:17

Tayin olan polislere plaket verildi!

Facebook Twitter Linked-in

Tayini çıkan polislere Asayiş Şube Müdürlüğü’nde veda düzenlendi. İl Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 10 yılı aşkın bir süredir görevlerini yerlerine getiren polis memurlarının yeni görev yerleri belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 10 yıldan fazla süredir çeşitli birimlerde görev yapan 13 memur için Asayiş Şube Müdürlüğü’nde veda etkinliği düzenlendi. Kısa bir konuşma yapan Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir “Biz büyük bir aileyiz. 10 seneden fazladır görev yapanlar aramızdan ayrılıyorlar. 

 

Arkadaşlarımız her koşulda canları pahasına görev yaptılar. Biz kendilerinden memnunuz. Değişikliğin canlılık getireceğini umuyoruz gittikleri yerde umarız başarılı olurlar” dedi.

Konuşmanın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nden ayrılacak olan 13 personele plaketleri verilirken kol saati hediye edildi.

 

İl Asayiş Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yusuf Uysal yapılan düzenlemeyle İzmit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve getirilirken, İl Asayiş Şube Müdürlüğü’nde amir olarak görev yapmakta olan ve aldığı terfi ile müdür vasfına ulaşan Atilla Can ise Derince İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nden 11 polis memuru ile 2 müdür giderken yerine il içinden ve il dışından toplam 7 kişi getirileceği öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —