Tarih: 26.12.2017 14:39

Tayfun Keskinoğlu, Gebzespor'da

Facebook Twitter Linked-in

Mor-Beyazlılar, Çayırovaspor ile yollarını ayıran 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladı. Tayfun yarın Antalya kampına katılacak

Ara transferde ilk olarak Söke’den Serdal Öz’ü renklerine bağlayan mor-beyazlılar, eski göz ağrısı olan Tayfun’la da anlaşma sağlayarak gücüne güç kattı. 2006 yılında Gebzespor ile tanışan, ardından profesyonel olarak 2.Lig’de 21, 3.Lig’de ise 29 kez mor-beyazlı formayı sırtına geçiren Tayfun, her iki kanatta da oynayabiliyor. Forvet arkasında da görev yapan 26 yaşındaki oyuncu bu çerçevede Gebzespor’da biri 2.Lig'de olmak üzere toplam 8 gole imzasını atmıştıı.

3,5 SEZON ÇAYIROVASPOR’DA OYNADI
Gebzespor’dan sonra Darıca G.B.’ye transfer olan, kısa bir süre de 3.Lig ekibi Arsin’de kiralık oynayan Tayfun Keskinoğlu, son 3,5 sezondur Çayırovaspor’un başarısı için ter döküyordu. Ligin ilk yarısında 3 gol kaydeden Tayfun bugün Çayırovaspor ile yollarını ayırırken, yeni takımı da jet hızıyla belli oldu. Gebzespor yönetimi, Tayfun Keskinoğlu ile anlaşarak bu transferi gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu yarın Gebzespor’un Antalya’da gerçekleştirdiği kampa katılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —