Tarih: 08.09.2014 12:44

Tavşancılspor sezon açılışını yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönem Spor Toto 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Tavşancılspor, sezon açılışını önceki gün yaptı. Açılışa Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, Tavşancılspor'a sponsorluk desteği veren Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Adnan Sak ve Efesanport yöneticilerinden Onur Efe, Tavşancılspor Kulübü Başkanı Mehmet Servet Akkor ve yönetimi ile futbolcular katıldı.

 

Hedefimiz şampiyonluk

 

Açılış konuşmasını yapan Tavşancılspor Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor, "Güçlü bir ekip kurduk. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda adımızı Amatör Süper Lig’e yazdırmak istiyoruz. Tavşancılspor'un yeni sezonda yoluna tüm hızıyla devam etmesi konusunda bizlere desteğini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve kulübümüze destek olan Efesanport yetkililerine teşekkür ediyorum."dedi.

 

Tavşancılspor başarılı olacak

 

Akkor'un ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, "Tavşancılspor yeni sezonda Dilovası'nın gururu olacağına inanıyorum. Bizler Tavşancılspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız."dedi.

 

Yeni sezonda yeni kupa bekliyorum

 

Geçmişinde önemli başarılara imza atmış olan bu güzide kulübümüzün başarısı bizler için çok önemlidir. Tavşancılspor'un 2013-2014 sezonunda gösterdiği başarının daha fazlasını yeni sezonda gerçekleşeceğine inanıyor ve yeni kupaları bekliyorum. Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin spora teşfik edilmesi konusunda destek olamaya devam ediyorum. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum."dedi. 

 

Yeni formalar dağıtıldı

 

Açılış konuşmalarının ardından futbolcular yeni sezon forma ve eşofmanlarını Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Toltar, İlçe Başkanı Akbulut, meclis üyeleri ve Efesanport yöneticilerinden aldılar. Törenin ardından sezon açılışı konukların katılımıyla kurban kesilerek devam etti.

 

Kampa gittiler

 

Açılış töreninin ardından Tavşancılspor yöentimi ve futbolcuları, akşam saatlerinde kamp için Ankara Kızılcahamam’a gitti. Papatya Otel’de yeni sezon öncesinde iki günlük bir kamp yapacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —