Tarih: 04.03.2022 11:22

Tatilcilerin Yeni Gözdesi Kiralık Villalar

Facebook Twitter Linked-in

İnsanlardan uzakta, sadece sevdikleriniz ile bir arada tatil imkânı sağlayan kiralık villalarda konaklarken bulaşma riski çok düşük. Her misafirden önce onaylı dezenfektanlar ile temizlenen villalar pandemi döneminde misafirlerine tamamen güvenli bir tatil sunar.

Villa tatili sırasında sosyal mesafe konusunda endişe etmeye gerek kalmadan havuzun ve güneşin tadını çıkarmak mümkün. Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalarda havuz suyuyla bulaş riski olmadığı da belirtilmekte. Diğer insanlarla temas etmeden, güvenli bir tatil geçirmek isteyen tatilciler kiralık villa alternatiflerini değerlendiriyor.

Kiralık villalarda konuk kapasitesi de isteğe bağlı olarak belirleniyor. İki kişilik balayı villaları da dahil kalabalık grupların ve geniş ailelerin bir arada tatil yapabildiği büyük villalara kadar pek çok alternatif mevcut.

Kiralık villa tatilinde bölge seçimi de tamamen tatilciye bırakılmış durumda. Fethiye’den Kaş’a, Kalkan’dan Bodrum’a kadar her yerde, 1000’den fazla kiralık villa arasından seçim yapma imkanına sahip olan tatilciler hayal ettikleri özellikte bir yerde konaklayabiliyor.

Jakuzi, sauna ve buhar odası gibi lüks detayları bulunan kiralık villalarda misafirler bir tatilden ne bekliyorsa onu yaşıyor.

Kiralık villalar, misafirlerine evlerindeymiş gibi rahat edecekleri fakat aynı zamanda bir villanın lüksünü yaşayacakları bambaşka bir tatil sağlıyor. Her birinde dilediğiniz gibi yemek yapabileceğiniz salon ve mutfak bölümleri bulunan bu villalarda konaklarken adeta kendi evinizin rahatlığını hissedebilirsiniz.

Her biri yerinde kontrol edilen ve özellikleri doğrulanan villalarda kötü sürprizlerle karşılaşmadan, huzurlu ve rahat bir tatil sizi bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —