Tarih: 03.02.2012 11:41

Tatar: "Resmen eziyet çekiyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık bir haftadır bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı hemen hemen kentin her noktasında hissedilirken, Saadet Partisi’nden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden de belediyeyi hedef alan açıklamalar geldi. İlçe Başkanı Tatar, Gebze Belediyesi’ni taşeron firmalar üzerinden vurdu.

 

 

‘EZİYET ÇEKİYORUZ’

 

 

Özellikle son üç gündür Gebze halkının sokağa çıkamaz hale geldiğine dikkat çeken CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, belediyeye bağlı taşeron firmaların işçiye gereken değeri vermediğini öne sürerek, “10 personelin yaptığı işi 2 personel yapınca, eziyet çekinilmez oluyor” dedi.

 

 

‘DEĞİŞEN GEBZE BU MU?’

 

 

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarılarını en az bir hafta önceden yaptığına dikkat çeken Başkan Tatar, Gebze Belediyesi’nin gerekli tedbirlerini almadığını söyledi. Tatar, “Gebze’nin tüm ana caddeleri ve ara sokaklarında kardan yürünmüyor. Dün İstanbul Şişli’ye gittim, inanın kentin tüm yolları açık. Bu neyi gösteriyor; demek ki sadece çalışınca oluyor. Bizim Gebze Belediyesi sadece yazıyor. Değişen ve gelişen Gebze bu mu?” şeklinde konuşarak belediye çalışmalarını eleştirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —