Tarih: 27.07.2016 16:29

TARİH ASLA AFFETMEYECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı meclis toplantısı bugün GTO meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Faaliyet raporlarının okunması ile devam eden toplantıda bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, yapılan darbe girişime tepki göstererek şunlar söyledi; "15 Temmuz'da demokrasimize karşı kalkışma hareketi gerçekleşti. Bu hain girişim o kadar büyük ihanet içinde ki eğitim, yargı, emniyet, askeriye başta olmak üzere kurumlarımıza sızdılar, oraları karıştırdılar. Akıllarını kiraya verdiler. Canlı bomba oldular. Ülkeyi bölmeye, iç savaşa sürüklemeye çalıştılar. Milletin vergisiyle alınan silahlarını milletin kendisine çevirdiler. Bu millet bu ihaneti de gördü. Canı pahasına da olsa bu millet bunlarla mücadele etti. Bu millete silah çekenleri tarih asla affetmeyecek. Bizler demokrasiye bağlıyız. Safları sıkılaştırma zamanıdır. Bizlerin amacı ülkemize hizmet etmektedir. Allah bizlere böyle acılar göstermesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Oda olarak faaliyetlerine devam ettiklerini de ifade eden Çiler, "Biz hep odalar olarak 'birlikte rahmet vardır' dedik. Türkiye olarak silkelendik ve kendimize geldik. Daha çok birbirimize bağlanmalıyız. Türkiye'nin her tarafı Gebze gibi alanlarda. Bizler azimle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizler bireylerin vatan haini değil, vatan evladı yetişmesi için çalışacağız. Hükümetimizde boş durmuyor. Torba yasa çalışmaları yapılıyor. Olağan üstü biran yaşıyoruz. Olağan üstü hal bizim lehimize alınan bir karardır. GTO olarak eğitimlerimize devam ediyoruz. Oda olarak girişimciliğe çok önem veriyoruz. Üretme çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HALİT UÇAR'IN MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ
Gebze Ticaret Odası'nın Temmuz ayı meclis toplantısında önemli bir karar alındı. FETÖ/PDY üyesi nedeniyle gözaltına alınan ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gebze Ticaret Odası meclis üyesi Halit Uçar tüm meclis üyelerinin vermiş olduğu önerge ile Gebze Ticaret Odası meclis üyesi üyeliğinden düşürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —