Tarih: 31.03.2012 15:00

Tapu binası 1 Mayıs'ta hizmete başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’nin en çok iş gücü yoğunluğunun yaşandığı Tapu ve Kadastro binası yeni yerinde 1 Mayıs tarihinde hizmet vermeye başlayacak. 1.3 milyona mal olan yeni hizmet binası 4 katlı ve modern bir görünüme sahip yapıldı. Gebze köylerine hizmet götürme birliği ve Gebze Tapu Müdürlüğü ile Kadastro Mühendisliği yeni hizmet binasının yapımı bitmek üzere. Yaklaşık 6 aylık bir süre içerisinde yapımı tamamlanan hizmet binası eski askerlik şubesinin olduğu binanın yerine yapıldı.

 

 

 

Gebze İlçe Kaymakamlığı makamından alınan bilgiler ışığında, Dem-ka İnşaat firmasına ihale yoluyla verilen binanın yapımı yaklaşık 1 milyon 300 bin TL’ye mal oldu. Doğalgaz ve elektrik ve izolasyon gibi önemli eksikliklerinde tamamlandığı hizmet binasının bu ve benzer giderleri ise 165. TL olarak belirtildi. Bina son derece modern bir görünümüyle dikkat çekiyor.

 

 

 

Normal teslimat süresi 8 Mart olarak belirlenen Tapu ve Kadastro hizmet binası bazı küçük aksaklıklardan dolayı 16 günlük ek süreyle son rötuşlarının yapıldığı ve teslimatın yapılacağı öğrenildi. 2700 metre kare kapalı alanı bulunan hizmet binası bodrum ve zemin katlarıyla birlikte 4 kattan oluşuyor. Otoparkı mevcut olan Tapu ve Kadastro hizmet binasının 1 Mayıs tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —