Tarih: 11.05.2016 09:51

TAKLA ATTI BELEDİYENİN AÇTIĞI KANALA YAN YATTI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından önlem alınmadan yapılan yol genişletme çalışmaları için açılan 1,5 metre genişliğindeki kanala yan yatarak düşen araçta sürücü Emrah Demirci ve yanındaki arkadaşı Batuhan Figengil araç içinde sıkıştı.

TOPRAK VE MICIR ATIKLARINDAN DOLAYI ARAÇ KAYDI

Kaza merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Ali Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. 25 yaşındaki Emrah Demirci idaresindeki 01 AH 823 plakalı otomobil seyir halinde iken, yol genişletme çalışmaları esnasında yolda temizlenmeyen toprak ve mıcır atıklarından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti.

TAKLA ATARAK ÇUKURA DÜŞTÜ

Kontrolden çıkan otomobil sürüklenip takla atarak yolun sağında 1,5 metre derinliğinde ve genişliğindeki kanala uçarak, yan şekilde girdi.

ARAÇTA SIKIŞIKTILAR

Kazada hurda yığını haline dönen araçta sürücü Emrah Demirci ve yanında bulunan arkadaşı Batuhan Figengil (24) otomobil içinde sıkıştılar. Vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından Emrah Demirci ve Batuhan Figengil sıkıştıkları yerden kurtarıldılar.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar. Görgü tanıkları kazanın çalışma yapılan bölgede bırakılan mıcır ve topraklar nedeniyle meydana geldiğini söylediler. Kazanın ardından polis ekipleri kanal etrafında önlem alırken, kanala düşen araç ise çekici yardımıyla çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —