Tarih: 24.09.2019 13:04

Takipçi Sayısını Arttırmak İçin Tavsiyeler

Facebook Twitter Linked-in

2003 doğumlu Çağrı Şahin, sosyal medya fenomenleri arasında en genç olanlardan biri. Küçük yaşına rağmen kısa bir süreç içinde pek çok iş başaran Şahin, gezmiş olduğu ülkelerden yayınladığı sıra dışı fotoğraflarla ünlü olan bir isimdir. Özellikle kendi alanında özel bir üslup yakalayan bu genç fenomen, kısa bir süre içinde yapmış olduğu özgün paylaşımlarla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarısının sırrının pek çok kritere bağlı olduğunu belirten Şahin, ilk kriterin ise yapmış olduğu işe inanmaktan geçtiğini belirtiyor.

Takipçi Sayısını Arttırmak İçin Mutlaka Samimi Olun

Geniş bir takipçi sayısına sahip olan genç fenomenin, kısa bir süre içinde bu kadar takipçiyi nasıl elde ettiği merak edilen durumlar arasında yer alıyor. Takipçilerinin yüzde yüz organik olduğunu belirten genç fenomen, konu hakkında kesinlikle sanal konulara yaklaşmadığını ve organikliğe büyük bir önem verdiğini belirtiyor. Takipçi sayısını arttırmak isteyenlere de aynı durumları öneren genç fenomen, özellikle samimi olunduğunda kısa bir zaman aralığı içinde takipçi sayısının yükseleceğini ve bundan hiçbir şekilde şüphe duyulmaması gerektiğini işaret ediyor.

Bu İşi Yaparken Sadece Eğlenmeye Çalışın

Paylaşımlarında yüzde yüz kendisi olduğunu belirten Şahin, paylaşımlarında herhangi bir role bürünmediğini ve kendisini yaşattığını belirtiyor. Takipçilerini arttırmak için çalışmalar yapan kişilere de aynısını öneren genç fenomen, bu duruma özen gösterildiği takdirde takipçi kitlesinin hızlı bir şekilde büyüyeceğinden emin olmalarını istiyor. Organik takipçi kazanmanın daha doğru olduğunu belirten Şahin, programlar üzerinden takipçi kasılmasının ise kendini kandırmaktan başka bir şey olmadığının altını çiziyor. Bu nedenle mutlaka samimi olmayı öğütleyen Şahin, durumun bu şekilde olmasından sonra hesabın daha fazla büyüyeceğinin altını çiziyor.

 

Kaynak: https://www.cagrisahin.com/

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —