Tarih: 26.10.2015 11:01

TAHSİN TARHAN GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem Kocaeli Milletvekili ve adayı Tahsin Tarhan, kentimizin batı yakası olarak tanımlanan bölge ilçelerinde deyim yerindeyse basmadık yer, sıkılmadık el bırakmıyor.

Tarhan, aynı gün içerisinde Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından günü Gebze’nin Kadıllı köyünde tamamladı.

SAMİMİ SOHBET İÇİMİZİ ISITTI

CHP Kocaeli Milletvekili ve adayı Tahsin Tarhan, kentin batı yakasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aynı gün içerisinde Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerinde yurttaşları ziyaret eden Tarhan’ın son durağı ise Gebze’nin Kadıllı köyü oldu. Kadıllı’da samimi bir atmosferde seçim kampanyası yürüten Tarhan, “Gebze’mizin Kadıllı köyünde yurttaşlarımızla buluştuk. Köylülerimizle ettiğimiz sohbet ve onlarla içtiğimiz bir bardak sıcak çay, bu soğukta içimizi ısıttı. Büyüklerimizin ellerinden öperek, hayır dualarını aldık. Desteklerini istedik. CHP projeleriyle köylümüzün yanındadır. 1 Kasım’dan sonra köylerimiz yeniden hayat bulacak” diyerek ziyareti değerlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —