Tarih: 10.03.2018 10:17

Survivor'da panik anları!

Facebook Twitter Linked-in

Survivor 2018'in Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, All Star ve Gönüllüler takımı yemek ödülü için yarışacak. Ödül oyununu kazanan takım ise yine Rumen takımının karşısına çıkacak. Günlerdir ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kazanamadıkaları için sinirlerin gerildiği ve morallerin bozulduğu Gönüllüler takımı bu defa ödül oyununu kazanarak şanslarını döndürmek istiyor.

RAMAZAN HERKESİ KORKUTTU
Ancak Gönüllüler'de gerilim de eksik olmuyor. Survivor'da Cumali ve Anıl arasında da tartışma yaşandı. Anıl, cumali'nin fevri çıkışlarından rahatsız olduğunu dile getirirken, Cumali ise Anıl için 'Bir fikir sunduğum zaman dinlemiyor' yorumunu yaptı.

Survivor'da aniden bayılan Gönüllüler takımından Ramazan herkesi korkuttu. Kendisini iyi hissetmeyen Ramazan bir anda yere yığıldı. Survivor'ın yeni bölümünde rahatsızlanan Ramazan ve sakatlanan Melih'in son sağlık durumları belli olacak.

HAKAN HATİPOĞLU: 'SURVIVOR TARİHİNDE BÖYLESİ OLMADI'

İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?
Kazanan takımın sevdiklerinden gelen mesajları okuyacağı ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük bir mücadele verdi. Gönüllüler takımından Melih'in şok bir sakatlık yaşadığı yarışmadan Ünlüler takımı yine zaferle ayrıldı. Böylelikle Gönüllüler 11. kez üst üste oyunlardan mağlubiyetle ayrıldı.

Art arda alınan yenilgi sonrası Yağmur gözyaşlarını tutamadı. Yağmur'u takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Yağmur yine de Ünlüler takımını tebrik etmeyi unutmadı. Ünlüler takımı ise Gönüllülerin moral bozukluğu yaşadığını görünce sevinç dozajını abartmadı.

Ünlüler oyun sonrası sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Murat, sevgilisinden gelen mesajı okuyunca gözyaşlarına boğuldu. Her bir yarışmacı mesajı duygusal anlar yaşadı.

Bu anlardan sonra Ünlüler ve Gönüllüler "Bil Bakalım" yarışmasında bir kez daha karşı karşıya geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —