Tarih: 08.04.2018 11:44

Survivor’da elemeye kim kaldı?

Facebook Twitter Linked-in

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı baraka ödülü ve takımların dengeleri hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı daha önce en iyilerin oynadığı baraka ödülünde artık takım halinde yarışılacağını ve mücadelelerin üçerli dörterli gruplar halinde yapılacağını söyledi. Yeni takım kadroları hakkında konuşan Ilıcalı “Mustafa Kemal’i ünlüler takımına koyarken amacımız fizik olarak kötü birini oraya geçirmek, takımı güçsüzleştirmek değildi. Mustafa Kemal de altıda altı yaparak bunu gösterdi” dedi.

Cumartesi gününün ilk mücadelesinde Ünlüler ile Gönüllüler takımları baraka ödülünde karşı karşıya geldi. Poğaça ve çay ödüllü yarışmayı 10-7 ünlüler takımı kazandı.

Günün ikinci mücadelesinde iki takım dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Başa baş geçen yarışmayı 10-8 ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Damla kazandı.

Ada konseyinde adı en çok yazıla Cumali ile Damla’nın adını verdiği Yağmur haftanın ilk 2 eleme adayı oldu. Pazar akşamı oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası yeni eleme adayları belirlenecek.

Survivor'ın 40. bölümünde ödül oyunu ve 10 bin TL ödüllü topu halkalara geçirme mücadelesi yaşandı.

Yeni takımlar kurulduktan sonra ikinci kez mücadele eden takımlar pilav ve nohut ödülü için yarıştı.

10-6 Gönüllüler'e üstünlük sağlayan Ünlüler pilav ve nohut ödülünü aldı.

Kazanan takımın kendi arasında oynadığı 10 Bin TL ödüllü oyun ise topları halkalara geçiren Ümit Karan'ın oldu.

İşte 39. geçmiş bölümde yaşananlar...

Survivor’ın perşembe günü yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı Survivor 2018’in yeni kurallarını açıkladı. Buna göre Survivor’da her hafta 2 dokunulmazlık oyunu oynanacak.

ACUN ILICALI DEĞİŞİKLİK NEDENİNİ AÇIKLADI

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 2 eleme adayı belirlenecek. 2. oyunu da aynı takım kaybederse 1 eleme adayı daha çıkacak.

SURVIVOR'DA YENİ TAKIMLAR

Eğer dokunulmazlığı diğer takım kaybederse 2 yeni eleme adayı daha çıkacak. Eleme konseyinde 3 ya da 4 aday arasından en az SMS oyunu alan Survivor’a veda edecek. 

TAKIMI DEĞİŞEN İSİMLERİN İLK SÖZLERİ

Yeni takımların karşılaştığı ilk günde Ünlüler ile Gönüllüler, ailelerinden bir kişi ile konuşma hakkı kazanacakları iletişim ödülünde karşı karşıya geldi. Bayrak yarışına kalan mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. 

Günün ikinci mücadelesinde 2 takım et döner ödülü için karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanan yine ünlüler takımı oldu. İşte Survivor’daki mücadelelerden yansıyan kareler...

Survivor'da takımlar nasıl oldu?

Yeni Ünlüler: Mustafa Kemal, Ümit, Turabi, Adem, Yiğit, Sema, Berna, Elif, Merve, Sahra

Yeni Gönüllüler: Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —