Tarih: 09.05.2017 11:52

Survivor 2017'de eleme heyecanı!

Facebook Twitter Linked-in

Survivor’da ünlüler takımı iki haftadır eleme potasından kurtuluyor. Bu hafta 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı arasından 3 ikişi elemeye kaldı. Cumartesi yayınlanan bölümde, gönüllüler takımında Tuğçe ve Ogeday eleme adayı oldu. Pazar yayınlanan son bölümde ise haftanın üçüncü eleme adayı Berna oldu.

Böylece Survivor’da bu hafta gönüllüler takımından Tuğçe, Ogeday ve Berna eleme adayı olarak SMS oylamasına kaldılar. Survivor 2017’den elenen yarışmacı 9 Mayıs 2017 Salı akşamı TV8'de yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Bu akşamki iletişim ödülü oyununda Anıl talihsiz bir kaza geçiriyor. Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan iletişim ödülü oyununun ilk raundunda Furkan ve Volkan karşı karşıya gelecek.

FLAŞ SURVİVOR TAHMİNİ: YÜZDE 80 İHTİMAL O ELENİR!

'Survivor Panorama' yorumcusu Hakan Hatipoğlu, gönüllüler takımında Ogeday Girişken, Tuğçe Melis Demir ve Berna Keklikler'in olduğu eleme potası için flaş bir tahminde bulundu.

Hakan Hatipoğlu, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programında, gönüllü yarışmacılardan oluşan eleme potası hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —