Tarih: 27.06.2019 11:51

Suriye ve Ürdünlü kızlardan yeni girişimcilere yol gösterecek proje

Facebook Twitter Linked-in

"İstenince hiçbir şey imkansız değildir"

Lisede çok başarılı olmasına rağmen ülkesindeki savaştan kaçarak Ürdün'e gelen Büşra ise üniversite eğitimi alma konusunda arkadaşı kadar şanslı olmasa da arkadaşıyla geliştirdiği projenin kendisine bilgisayar konusundaki yeteneklerini geliştirme imkanı sunduğunu söyledi.

2013'ten bu yana ailesiyle Ürdün'de yaşadığını ve bu projeyle ülkesinde yapamadıklarını yapma fırsatı elde ettiğini belirten Büşra, "Farklı milletlerden gençlerin gerçekleştirmek istediği fikirleri var. Biz de buradan hareketle gayret ve ısrar olduğu sürece hiçbir şeyin imkansız olmadığını ispatlamak için bu projeyi geliştirdik." dedi.

Derneğin girişimcilik alanında faaliyet gösteren farklı uluslararası kuruluşlarla çalıştığını ifade eden "Tahfiz" Liderlik ve Geliştirme Derneği Müdürü Ahmed Fuad ise Hena ve Büşra'yı harika bir fikirle bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Fuad, projenin başarılı olması için gece gündüz çalışan Hena ve Büşra için bilgisayar laboratuvarlarını tahsis ettiklerini sözlerine ekledi.

AA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —