Tarih: 21.08.2015 11:13

'Sürekli Teşkilat' eğitimleri Gebze'de başladı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Menekşe Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen 'Sürekli Teşkilat' Münir Arıkan'ın sunumuyla 'Hayatına Anlam Kat' adlı seminere AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Kocaeli İl Genlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti Gebze Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir ve gençlik kolları üyeleri ile gençler katıldı.

İKİ İNSANI KORUMALIYIZ

Seminer öncesi bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Gününü gün eden, yarınlarına sırtını dönen, dünyayı umursamayan gençler yerine mukaddes değerlerimize, aile bağlarımıza sahip çıkan, zaman ve mekan şuuruyla, ülkemizi sahiplenme bilinciyle sorumluluk bilincinde olan heyecanlarını aklıyla, irfanıyla ülkenin insanlığına hizmetine sunan geleceğe yürüyeceğimizin ifadesini bu salon dava şuurunu kazanmış biz gençlerle el ele vererek ülkemizi, partimizi, teşkilatımıza oynanan oyunlara, komplo ve sabotajlara aldırış etmeden her şey den korumamız gereken iki insan var. Bu davanın reisi sayın Recep Tayyip Erdoğan, hocası sayın Ahmet Davutoğlu başlatmış olduğumuz çalışmalarla birliğimizi gücümüzü inancımız tamdır."

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara'nın ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Emre Kahraman da kısa bir selamlama konuşması yaparak, "Sürekli teşkilat programı kapsamında pilot il Kocaeli pilot ilçede Gebze seçildi. Bu akşam ilk program olması nedeniyle böyle bir salonda yaptık. Bizim için önemli bir program. Bugün buraya gelen ve ilk defa AK Parti programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Derince ilçesinden bir şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyorum." Seminer daha sonra basına kapalı devam edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —