Tarih: 23.07.2012 14:54

Şüpheli paketten ezan saati çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgiye göre, Eminbey Caddesi'ndeki bir banka ATM'sinin önüne konulan paket, ilçede paniğe sebep oldu. Saat 11.45 civarlarında polise gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, olay yerine gelerek hemen bir güvenlik şeridi oluşturdu. Paketin içerisinden saat sesi gelmesi ile dahada şüphelenen ekipler, olay yerine bomba imha ekibi istedi. Polis ekipleri şüpheli paketin konulduğu saati tespit etmek için bankanın güvenlik kameralarını incelerken paketi koyan kişi kısa sürede tespit edildi.

 

 

Yaşlı bir adamın koyduğu paketin içerisinden ezan okuyan saat çıkarken Polis Belediye anonsundan A.A isimli yaşlı adamı anons ettirdi.

 

 

Yaşlı adamın cebine de ulaşamayan polis ekipleri, yapılan incelemenin ardından Balıkesir’den çağrılan bomba imha ekibini geri çevirdi. Bankamatikten para çektikten sonra elindeki poşeti ATM önünde unutan yaşlı şahsın yakınlarının gelmesi üzerine paket açıldı. Paniğe sebep olan poşetin içinden gelen saat sesinden şüphelenen vatandaşların ihbarı ile hareketlenen Dursunbey halkı paketten çıkan saat ile rahatladı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —