Tarih: 25.05.2018 13:28

SuperOnline Arayüz ve Şifreleri

Facebook Twitter Linked-in

Eğer standart bir Turkcell SuperOnline modem kullanıyorsanız SuperOnline Modem Şifresi ile ara yüze rahatlıkla girişi yapabilirsiniz. Bunun için tüm dünyada ve ülkemizde kullanılan 192.168.1.1 IP numarasını değil 192.168.2.1 IP değerini girmeniz gerekecektir. Daha sonra kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp SuperOnline Arayüz girişinizi yapabilirsiniz.

SuperOnline Modem Girişi Nasıl Yapılır?

SuperOnline Modem kurulumunuz ilk kez yapacaksanız veya daha önce şifre değişikliği yapmadıysanız aşağıdaki talimatları izleyerek SuperOnline Modem Arayüz girişinizi yapabilirsiniz:

 

SuperOnline Modem Resetleme Nasıl Yapılır?

 

Her zaman kullandığınız SuperOnline Modem Şifresi ile giriş yapamıyorsanız modeminize reset atmanız gerekiyor demektir. (Bu işlemin ardından modemdeki kayıtlı tüm bilgilerin silineceğini unutmayın.)

Modem resetleme işlemi oldukça basit bir işlemdir. Bunun için, modeminizin arka kısmında bulunan reset boşluğuna ince uçlu bir iğne yardımıyla modemin ışıkları sönene kadar basılı tutmanız yeterli olacaktır. Daha sonra yukarıda belirttiğimiz tüm SuperOnline Arayüz giriş aşamalarını tekrar yapmanız gerekecektir.

SuperOnline Modem Girişi ile ilgili hala sorun yaşıyorsanız modem kablo bağlantılarını tekrar kontrol etmelisiniz. 192.168.1.1 adresini ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgi alabilir, farklı yöntemleri deneyerek modem ara yüzü girişiniz kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —