Tarih: 08.10.2015 15:27

Süper Mario'nun Fener ve G.Saray tedirginliği

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Mario Gomez, birçok konuya açıklık getirirken, hem kendinin hem de takımın çok iyi durumda olduğunu söyledi.

40 BİN KİŞİDEN 150 BİN KİŞİLİK SES ÇIKIYOR
Taraftarın ne kadar özel olduğu bana anlatışmıştı. Gerçekten çok büyük gürültü çıkarabiliyorlar. Şu an 80 bin kişilik bir statta oynuyoruz. Ama oraya 40 bin kişi geldiğinde boş gibi görünüyor ancak onlar 100 bin 150 bin kişilik ses çıkartabiliyorlar. Bunu Fenerbahçe maçında da gördük.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İYİ OYNAMIYOR...
Ligin başlangıç aşamasındayız. Mesela Galatasaray'a bakalım. Şimdiye kadar iyi oynamamalarına rağmen sadece 2 puan arkamızdalar. Fenerbahçe de öyle. Bizim yapmamız gereken maçlarımıza odaklanmak. Türkiye Ligi'nde küçük takımlara karşıçok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü bu tip maçlarda herkes sizi favori gösteriyorama oynadığımız maçlar gösterdi ki konsantrasyonu kaybedince bu böyle olmuyor.Yüksek konsantrasyonu her zaman üst düzeyde tutmamız gerekiyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İ HEYNCKES'E BENZETTİ

6 gol attıktan sonra bazı şeyleri konuşmak kolay ama ben hiçbir zaman psikolojikolarak fiziksel seviyemi sorun haline getirmedim. Teknik direktörler arasında bir karşılaştırma yapmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim, şu ana kadar geçensezonun tümünden daha iyi antrenmanlar yaptım. Şenol Güneş'in benimle yaptığıtürden konuşmaları Jupp Heynckes ile de yapmıştık.

GOL KRALI OLACAĞIMA ŞAMPİYON OLALIM
Ben 3-4 yaşımdan bu yana gol atmanın hayalini kuruyorum. Ama artık 30 yaşındayım. Benim için öncelik takımın şampiyon olması, gol kralı olmak değil. Takım bunu son birkaç maçta gösterdi. Tabi şampiyon olabilmemiz için gol atmaya daihtiyacımız olacak. Ama takım 2. bitirerek gol kralı olacağıma, şampiyon olup gol kralıolmamayı tercih ederim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —