Tarih: 26.12.2012 10:20

Sultanlar, Zirveye Oynuyor

Facebook Twitter Linked-in

Lider Ataşehir Belediyespor’un hemen ardından ikinci sırada yer alan mavi beyazlı sultanlar, bu hafta ise deplasmanda liderle zorlu bir sınava çıkacak.

 

KADRO DEĞİŞMEDİ

Sekizinci hafta Hasan Gemici spor salonunda orta sıralarda yer alan Değirmenderespor’u konuk eden sultanlar,Değirmenderespor karşısına Duygu, Azra, Ajdan, Merve, Oya, Büşra, Betül, Sena ile çıktı.Değirmenderespor ise Kağıtspor karşısına Selin, Gülşah, Senem, Burçin, Gülşah Şekeröz, Ceyda altılısıyla çıktı.

 

HASAN GEMİCİ’DE OYNANDI

Yasin Yıldız, Müjgan Sevgier’in yönettiği karşılaşmanın ilk setini Kağıtsporlu sultanlar zorda olsa 27-25 kazanmasını bildi. Kağıtsporlu Bayan voleybolcular ikinci seti de 25-10 galip kapadı. Üçüncü sette baş baş mücadele eden Kağıtsporlu voleybolcular bu seti 17-25 mağlup kapattı. Dördüncü sete ise, iyi başlayan sultanlar bu seti de ikinci set sayısı gibi 25-10 rahat alarak karşılaşmayı 3-1 kazandı

 

LİDERLİK MAÇI PAZAR GÜNÜ

Aldığı bu sonuçla ligdeki oynadığı yedinci maçını da kazanan sultanlar ligin güçlü ekiplerinden olduğunu bir kez daha ispatladı.Bu sonuçla ligde ikinci sıraya yükselen ve ligde tek mağlubiyeti bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu bayan voleybolcular ligdeki dokuzuncu maçını ise 29 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da TVF 50.Yıl spor salonunda lider Ataşehir Belediyespor ile oynayacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —