• BIST 100

    16423,12%1,42
  • DOLAR

    44,11% 0,08
  • EURO

    51,07% 0,08
  • GRAM ALTIN

    7330,62% -0,07
  • Ç. ALTIN

    11785,86% -0,32

Sultangazi’de 8. Hamsi Festivali coşkusu

Sultangazi’de 8. Hamsi Festivali coşkusu

GÜNDEM 30.11.2025 17:04:15 0
Sultangazi’de 8. Hamsi Festivali coşkusu
Sultangazi’de düzenlenen "Hamsi Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte tonlarca hamsi dağıtıldı.
Sultangazi Belediyesi ile Sultangazi Rizeliler Derneği, geleneksel hale gelen Hamsi Festivali’nin 8’incisini düzenledi. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen festival, yoğun katılıma sahne oldu. Etkinlikte vatandaşlara kilolarca hamsi ikram edildi; alanda Karadeniz ezgileri yükselirken, şenlik havası tüm gün sürdü.
Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Bu meydan bizim için birlik beraberliğin sembolü. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli çok önemli bir süreci başlattılar; millet adına devlet adına Terörsüz Türkiye adı altında. Bu vatanın yaşayanlarının elbette huzur içerisinde refah içerisinde barış içerisinde yaşıyoruz ama huzurun ve refahın da barışın da daha iyi olması için büyük bir süreç başlattılar. Şehitlerimiz olmasın, bundan sonra milletimiz bu konuda tedirgin olmasın gözyaşı akıtmasın diye bir süreç başlatıldı. Terörsüz Türkiye inşallah bu sürecin başarılı olmasını canı gönülden hepimiz temenni ediyoruz. Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir süreçtir bu. Bu sürece Sultangazi olarak bizler her daim sahip çıkıyor. Sultangazi 81 vilayetin güzel insanlarını huzur içerisinde barış içerisinde kardeşlik içerisinde yaşadığı çok güzel bir şehir, çok güzel bir ilçe. Bu barışın bu kardeşliğin devam etmesi için bizim üzerimize düşen hangi sorumluluk varsa alıyoruz bundan sonra da almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Etkinliğe katılan Ali Kerem Şahin adlı vatandaş, "Buraya geldim şuradaki Osmanlı macununu yedim. Tadımlara baktım. Her şeyi yaptım çay da içtim. Şimdide burada hamsi ekmek yiyeceğim" dedi.
Festivale bebeği ile gelen Hayrunnisa Yazıcı, "Sultangazi Belediyesine 8. Hamsi Festivali’ni düzenlediği için çok teşekkür ederim. Geldik buraya Rize’nin hamsisini yedik. Çok teşekkür ederim" dedi.
Festivalden çok memnun Rizeli Fatma Yazıcı ise, "Duydum geldim Sultangazi’ye. Sultangazi’nin çok kenar bir yerinde oturuyoruz. Ama hizmetlerden çok memnunuz" dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, vatandaşlar hamsi ikramı için uzun kuyruklar oluşturdu. Karadeniz oyunları, müzikler ve sahne performansları festivale renk kattı.

İstanbul’da Boşanma Sürecinde Avukat Desteği Neden Önemlidir?

Necmettin Nursaçan Darıcalılarla buluşuyor

165 şoföre 487 bin TL ceza

Vali Aktaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na Katıldı

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN İFTARA YOLDA YAKALANANLARA İFTARİYELİK DESTEK

Çiftçi, Kent Park ve Fatih Sultan Mehmet Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını inceledi

GEBZE’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

6 bin 754 ring segment tamam, diğerleri yolda

İSU’DAN KARAMÜRSEL’E 215 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI

Başkan Büyükakın’ın, pazarcı esnafıyla yaptığı iftara yoğun katılım

Hantech Klima Modelleri ile Yaşam Alanlarında Konfor Artıyor

Kurumsal binalarda sessiz görüşme alanı standartları tartışılıyor

Akademi ve Ticaret Dünyası Gebze’de Buluştu

Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı

“Samanyolu’nda Ziyafet” gençlerin rehberi oldu

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, İFTAR SOFRASINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gölcük’te İlmek İlmek Sanat: 2. Geleneksel Örgü Şöleni Başlıyor

Kartepe’den Bulgaristan’a Kardeşlik Köprüsü

Uzman Diyetisyen Çağatay Köşkeroğlu ile Kişiye Özel Beslenme Yaklaşımı

Küçük işletmeler dijitalde nasıl görünür oluyor? SEO araçlarının artan rolü

Kartepe’de “Bir Sofra Bir Hikâye” Buluşmaları

Bıyık, üniversiteli gençlerle iftar sofrasında buluştu

Çiftçi, “Kent meydanında adım adım sona yaklaşıyoruz”

“İstiklâl Marşı, milletimizin imanla kurduğu istikbalin sesidir”

Kocaeli’nin turizm rüzgârı Berlin’de esti

İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi

İKV, Gümrük Birliği’nin 30. yılında Ticaret Bakanı Bolat’ın katılımıyla toplantı düzenledi

KADEM Kocaeli Temsilciliği’nde Bayrak Değişimi

Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi

Başkan Yusuf Öztürk: “Şerifalioğlu’nun Yanındayız”

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.