Tarih: 13.01.2017 10:02

Sultan, Hüseyin Özkan’la anlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Turuncu-Mavili ekip, Tavşancılspor’un gole dönük oyuncusu Hüseyin Özkan’la anlaşma sağladı.
Gözünü BAL’a diken Sultan Orhanspor, Play-Off maçlarını düşünerek kadrosunu güçlendiriyor. Daha önce Hereke Yıldızspor’un sol beki Serhat Rehber ile Demirspor’dan savunma oyuncusu Koray Baykara’yı renklerine bağlayan turuncu-mavili ekip son transferini de orta sahaya yaptı. Forvet arkası oynayan ve ligin ilk yarısını Tavşancılspor’da geçiren Hüseyin Özkan bundan böyle Sultan Orhanspor forması giyecek. Şuana dek 3 oyuncuyla anlaşma sağlayan turuncu-mavili kurmaylar, kale ve forvet hattına da takviye yapmak istiyor. Kaleciyi 1 numaralı file bekçisi Bekir’e alternatif olarak alacak olan Sultan Orhanspor golcü noktasında ise ince eleyip sık dokuyor. Geredespor’da oynayan eski golcüsü Balıfa Traore’den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Sultan Orhanlı yöneticiler başka forvet oyuncuları bakıyor.

YENİLER BU HAFTA YOK
Pazar günü erteleme maçında Doğantepe ile karşılaşacak olan Sultan Orhanspor’da yeni transferler bu maçta forma giyemeyecek. Doğantepe mücadelesinin erteleme maçı olması sebebiyle bu oyuncular takımdaki yerlerini alamayacak. Bir sonraki maçta oynayacak olan yeni transferler böylece Demirspor maçını iple çekmeye başladı. 

MAÇ SAATİNDE DEĞİŞİKLİK
Sultan Orhanspor’un Doğantepe ile oynayacağı karşılaşmada saat değişikliği yapıldı. Pazar günü Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Stadı’nda saat 17.00’de oynanması gereken maç, Sultan Orhanlı oyuncuların AÖF sınavına girecek olmasından ötürü saat 19.00’a alındı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —