Tarih: 25.05.2015 12:25

Şükrü Karabacak bıraktı..

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, 3. Lig Play-Off Grubu’nda Çorum Belediyespor’a elenen Darıca GB’den desteğini çektiğini açıkladı. 3’ncü Lig Play-Off Grubu’nda Çorum Belediyespor’a elenen Darıca GB’nin en büyük destekçisi olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bundan sonra destek vermeyeceğini açıkladı. Karabacak kararını facebook’taki hesabı üzerinden kamuoyuna duyurdu. Karabacak facebook’taki mesajında, “Değerli Darıcalı hemşehrilerim. Spor kulübüne olan desteğimi çekiyorum. Bundan böyle iyi bir Darıca Gençler Birliği taraftarı olarak kalacağım. Gelecek sezonda yeni yönetime başarılar dilerim” görüşlerine yer verdi. 

ÜZÜLDÜM. YORULDUM

Yıllardır tek başına bu yükü kaldırmaya çalıştığını, kimsenin elini taşın altına sokmadığını ifade eden Karabacak, “Ben ve birkaç yönetici dışında bu takıma destek veren kimse yok. 4 yıldır destek vermemize rağmen başarı sağlanamaması da beni üzdü. Artık yoruldum. Bundan sonra gelecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi. Darıca Gencler Birliği’nde 30 Mayıs’ta kongre yapılması bekleniyor. 30 Mayıs’ta yeterli çoğunluk sağlanamazsa kongre bir hafta sonraya ertelenecek. 

KONGRE ÖNCESİ ŞOK

Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın söz konusu tavrı şok etkisi yaratırken sosyal medyada da yankı buldu. Karabacak’ın mesajı sonrası yorumda bulunanların önemli kısmı Başkan Karabacak’tan kulübe olan desteğini çekmemesini istedi. Karabacak’ın bu tavrının kulüpte başkan adaylığını düşünenler üzerinde de etkisi olacağı sanılıyor. Büyük ihtimalle Halil Akbaşoğlu’nun aday olacağı sanılan kongre öncesi Başkan Karabacak’a tavrından geri adım atması için baskı yapılacağı da sanılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —