Tarih: 13.03.2012 13:01

Şühpeli araçtan iki cinayet çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli'de, bir aracın bagajında öldürülmüş olarak bulunan Uğur B.'nin katil zanlısı Özkan T, bir kişiyi daha öldürdükten sonra yakalandı. Özkan T. Kurbanını öldürmek için cezaevinden izinliyken birkaç arkadaşıyla plan yapıp Derince'ye geldi. 

 

 

 

İşlediği bir suçtan dolayı cezaevine giren ve buradaki iyi hali sebebiyle yarı açık cezaevine nakledilen Özkan T., buradan izinli olarak dışarı çıktı. Özkan T., arkadaşı Uğur B. ve Hakan S. ile birlikte eski eşi Aylin G.'yi görmek üzere Kocaeli'nin Derince ilçesine geldi. Eski eşinin evine giden Özkan T., burada Aylin G.'nin birlikte yaşadığı Fatih T.'yi bacağından vurdu.

 

 

 

Olay yerinden 54 AR 179 plakalı otomobille uzaklaşan Özkan T., daha sonra karısı ile ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşı Uğur B.'yi öldürerek arabanın bagajına kilitledi.Özkan T., beraberindeki Hakan S. ile Tekirdağ'a gitti. Burada iddialara göre eski eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü diğer arkadaşı Hakan S.'yi öldürerek İstanbul'a kaçtı. Şahsı takip eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri zanlı Özkan T.'yi İstanbul'da yakalayarak İzmit'e getirdi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —