Tarih: 14.07.2020 08:34

Şubeler Kapandı Vatandaşların PALGAZ Eziyeti Başladı !

Facebook Twitter Linked-in

PALGAZ’ın Çayırova ve Darıca şubelerini kapatmasından sonra abonelerinin işlemlerini yaptırmak için Gebze’ye akın etmesinden sonra adeta müşterilerine eziyet gibi uygulama  başladı.

Önce 2019 yılının yaz mevsiminde Çayırova sonrasında da 2020’nin yaz mevsiminde Darıca Şubesini kapatan PALGAZ’ın kapatma kararından sonra müşteriler doğalgaz işlemleri için adeta eziyet yaşıyor.

Darıca’da Çınar altı diye bilinen mevkide bulunan PALGAZ bürosu kapandı. Doğalgaz faturası yatırmak isteyenlere ise ilçedeki başka bir PALGAZ anlaşmalı kurum ya da Gebze’deki ofise giderek yatırılabileceği ya da online hizmet veren ödeme merkezleri aracılığıyla ödeme yapılabileceği yetkililer tarafından belirtildi.

MÜŞTERİLER GEBZE’DE KUYRUK OLUŞTURUYOR

Fatura yatırmak, doğalgaz açtırmak,kapatmak gibi benzeri işlemlerini yaptırmak için Gebze’ye giden PALGAZ müşterisi bir de mecburi olarak koronavirüs tedbirleri kapsamında içeriye sırayla alınıyor olması bu sıcak yaz gününde eziyeti ve zahmeti iyice arttırıyor.  

Gebze Palgaz’ın kapısında müşterilerin ateşini ölçen görevli ise bazen keyfi olarak istediği müşteriyi içeriye alıyor, istemediğini içeriye almıyor. Bu durumda ise bazı  müşterilerle PALGAZ görevlileri arasında tartışma yaşanıyor.  Çayırova'da oturan vatandaşlar  bir an önce Palgaz şubesinin açılmasın istediler.Hem işlernden hemde yolda geçen zamandan perişan olduklarını dile getiren vatandaşlar artık yetkililerin çözüm üretmelerini istediler.

 HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —