Tarih: 22.09.2022 13:30

Su Kaçağı Tespiti

Facebook Twitter Linked-in

Su kaçağı bulma kullanıcıların kendi başlarına yapabilecekleri bir işlem olmamakla beraber, ancak dijital cihazlarla bu işin ehli kişiler tarafından kaçağın nereden geldiği bulunabilir.

Su Kaçağı Tespitinde Garantili Hizmet

Maytem Tesisat, İstanbul bölgesinde vermiş olduğu su kaçağı tespit hizmetleri kapsamında müşterilerine 1 yıl boyunca garanti sunar. Kırmadan su kaçağı tespiti işleminin yanı sıra özel kameralarla kaçağın nerden geldiği tespit edilir ve soruna kısa sürede çözüm bulunur. Maytem Tesisat %100 kesin çözüm sunmakla beraber 7/24 hizmet de verir. Böylelikle su kaçağı gibi sorunlarda anında hizmete ulaşılabilir.

Su Kaçağı Tespiti Nedir?

Maytem Tesisat tarafından alanında uzman kadro ile kısa sürede çözüme kavuşturulan su kaçağı tespiti, lavabo ve giderlerin altında meydana gelen küçük su birikintilerinin önüne geçmek için yapılır. İstanbul su kaçağı tespiti işe bölgedeki müşterilerine güvenilir hizmet sağlayan firma; okul, ev, alışveriş merkezleri ve daha pek çok mekanda kısa sürede çözüm üretmesi ile bilinir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağının nereden geldiğini anlayabilmek için kırma işlemi yapmadan temiz bir şekilde sorununuzu çözen Maytem Tesisat, kameralı su kaçağı modeli ile oluşabilecek kirin önüne de geçer. Sızıntı yapan yerin tam olarak tespit edilebilmesi için kameralı sistem kullanan firmanın uzman kadrosu termal kameralar tercih eder. Bunun yanı sıra boru kamerası ile görüntü alma, boruya verilen gazın izlenmesi, ortamda en çok nem yapan bölgenin tespiti gibi işlemler de kameralı su kaçağı tespitinde kullanılır.

İstanbul Su Kaçağı Bulma

İstanbul'da faaliyet gösteren Maytem Tesisat firmasına ulaşarak evinizde, ofisinizde, okullarda ya da alışveriş merkezlerinde meydana gelen su kaçağının önüne geçebilirsiniz. Uzman bir ekip ve özverili bir çalışma ile kısa sürede kaçağın nereden kaynaklandığı bulunarak gerekli işlem yapılır. Firma tarafından sunulan su kaçağı hizmetinin yanı sıra diğer tesisat işlemleriniz için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —