Tarih: 01.02.2023 18:14

Star Wars Andor Tüm Bölümler Burada.

Facebook Twitter Linked-in

Prequel-prequel ayarı, Rebellion'un Güç'e duyarlı olmayan üyelerine odaklanma ve casus gerilim tonu var.Ancak en sarsıcı ayrımlardan biri yapısıdır. Andor 1. Sezon izle, Cassian'ın 12 bölümden oluşan İsyan yolculuğunu kapsıyordu ve şimdi 2. Sezonun önünde zorlu bir görev var.Andor 1. Sezon finali ile Rogue One'ın başlangıcı arasındaki dört yılı kapsamak. Tony Gilroy, işlerin ilerlemesine yardımcı olmak için iki sezon arasında bir zaman atlaması olacağını açıkladı.Bu her zaman kabataslak bir komplo aracıdır, ancak burada iyi bir haber olabilir.Collider ile yapılan bir röportajda Andor dizi sorumlusu Tony Gilroy'a 2. Sezonun 1. Sezon bittikten sonra devam edip etmeyeceği soruldu ve yanıtı kesindi.“Hayır, az önce gördüklerinden bir yıl sonra olacak. Dolayısıyla bu arada çok şey oldu.”Peki bu "harika anlaşma" tam olarak nedir? Ekran dışında Cassian'a ne olacak? Muhtemelen İsyan'a yerleşecek ve hatta Luthen'in sağ kolu bile olabilir. Cassian, Andor finalinde uğruna öldürülmeye gönüllü olduğunda,Luthen'in güvenini kazandı.

Ancak Andor'un boşluk yılında olmayacak bir şey var: Önemli kimse ölmeyecek. Gilroy, "Boşlukta ölen kimsem yok," dedi. Yani, eğer yaşarlarsa ve diğer tarafa geçtiklerinde ne kadar yaşayacaklarına söz vermeyeceğim ama bunu hepsi biliyor.Ama hayır, dizide yaşadılarsa yaşıyorlar demektir.” Gilroy'a göre bu, Andy Serkis'in sahne çalan hapishane isyan lideri Kino Loy gibi kaderleri havada kalan karakterlere kadar gidiyor.Bu nedenle, mevsimler arasında "çok şey olurken", en sevdiğiniz karakterlerin kış tatilinde bir wampa tarafından yeneceği konusunda endişelenmenize gerek yok. Bir bakıma bu aslında Star Wars Andor Hayranları için iyi bir haber. Andor'un 2. Sezonu, yalnızca üç yıllık aksiyonu ve hikaye anlatımını dört değil, 12 bölüme sığdırmak zorundadır.Böylece şov, Sezon 1'in Star Wars'a çok ihtiyaç duyulan dünya inşasını vermesine izin veren daha yavaş tempoyu koruyabilir.Belki Andor'un kayıp yılı romanlar, çizgi romanlar ve hatta tek seferlik bir Disney+ özel programı ile doldurulabilir.

Şimdilik iyimserlik garanti ediliyor. Gilroy'un yorumları, 1. Sezonun büyüsünün aceleyle ilerlemeyle kaybolmayacağının kanıtı. Star Wars Andor  1. SEZON, birkaç bölümün bir yay oluşturduğu düzenli bir yapıya sahipti. Ancak 1. Sezon finali ve tüm dizinin orta noktası olan 12. Bölüm, başka bir hikayeyi bitirmekten çok daha fazlasını yaptı. Her arsa noktasını, İmparatorluğu aniden tehdit altında tutan tek bir hikayede ördü.Bölüm ayrıca riskleri artırarak, ilişkiler kurarak ve Ferrix'in ötesine geçerek 2. Sezonu mükemmel bir şekilde kurdu. İşte Sezon 1'in sonunun bir bütün olarak Star Wars için anlamı. Andor 12.Bölüm son sahnelerinde Maarva'nın cenazesindeki isyanın sonrasını görüyoruz. Çok sayıda zayiat var, ancak 1. Sezondaki oyuncuların çoğu başka bir gün savaşmak için hayatta kalıyor.Andor, İmparatorluğun elinde gördüğü işkenceden dolayı travma geçiren Bix'i bulur ve onu Ferrix'e giden bir nakliye gemisine götürmeyi başarır.Bu sırada Dedra Meero, Andor'un en sevdiği başarısız oğlu Syril Karn tarafından kesin ölümden kurtarılır. İkisi, Cassian'ın peşine düşmek için bir araya geleceklerini ima ederek garip bir şekilde samimi bir an paylaşıyor.

Star Wars Andor  İzle’mek isteyenler için dizi konusuna deva etmekteyim.Dedra'nın yaveri Cinta'nın bıçağının yanlış tarafında olduğu için ISB'de açık bir nokta var. Luthen Rael, Cassian'ın Morlana'nın CorpSec'inden kaçmasına ve Aldhani baskınına katılmasına yardım etmiş olabilir ama artık çok şey biliyor.Luthen, Vel'e Andor'u öldürmesi talimatını verdi, ardından Vel itiraz edince meseleyi kendi halletmek için Ferrix'e gitti. Ancak isyan bunu imkansız hale getirdi ve Luthen işi bıraktı. Luthen, Ferrix'ten ayrılmaya hazırlanırken, Cassian'ı basit bir teklifle onu beklerken bulur: "Öldür beni. Ya da beni içeri al. Luthen ikincisini seçerek Cassian'ı yeni doğmakta olan İsyan'ın resmi bir üyesi yapar.Luthen, Cassian ile tanıştığında, becerileri onu bir iş için yararlı kılan bencil bir hayduttu. Şimdi savaş çabası için ölmeye hazır ve bu fedakarlığın neden gerekli olabileceğini anlıyor. Cassian, Luthen'in 15 yıl önce yaptığı seçimi yapıyor: Artık hayatını İsyan yönetiyor.1. Sezonu bitirmek için mükemmel bir an. 2. Sezonun Rogue One'a ve Andor'un nihai fedakarlığına yol açacağını biliyoruz. Bu sahne, yıllardır bu fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu gösteriyor.Savaşınızın muhtemelen sizi öldüreceği gerçeğiyle zaten barıştığınızda, daha sonra bir kahraman olarak çıkmak sadece kaçınılmaz değil, aynı zamanda paha biçilmez hissettirir.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —