Stadyum yolu projesinde D-100 Ankara istikameti güney yan yola aktarıldı

Stadyum yolu projesinde D-100 Ankara istikameti güney yan yola aktarıldı

Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda güney yan yolda bitümlü temel ve binder asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Yol şerit çizgileri çekildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda güney yan yolda bitümlü temel ve binder asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Yol şerit çizgileri çekilen güney yan yolda kaldırım bordür çalışmaları yapıldı. Duvar panel kaplama imalatlarının tamamlandığı güney yan yolda, aydınlatma direklerinin montajı, yağmur suyu kanal imalatları ve kavşak yapım çalışmaları yapıldı. Menfez yapımı için temel kazık çakılması çalışmaları sebebiyle D-100 Ankara istikametinde trafik güney yan yola aktarıldı.

3 ADET KÖPRÜ YAPILIYOR

D-100 Karayolunun Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Köseköy battı çıktı kavşağı arasında kalan kısmında yapılan kavşak ile D-100 Karayolundan Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşım kolaylaşacak. Yol genişliği 30 metre olacak, yolda ulaşım 2x2 gidiş-geliş olarak sağlanacak ve bisiklet yolu da yapılacak. D-100 üzerinde 1 adet, TEM Otoyolu üzerinde 1 adet ve Yirim Dere üzerinde 1 adet olmak üzere 3 farklı noktada prefabrik öngerme kirişli köprü; D-100 üzerinde bir adet çelik yaya üst geçidi yapılacak. D-100 Karayolunun Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Köseköy battı çıktı kavşağı arasında kalan kısmında menfez yapılacak.

YİRİM DERE ÜZERİNE KÖPRÜ

Yirim Dere üzerinde yapılan prefabrik öngerme kirişli köprünün döşeme demir imalatları yapılıyor.  Yirim Dere üzerindeki eski köprünün yıkımı gerçekleştirildi. Eski köprünün yerine yapılacak yeni köprü için 56 adet fore kazık çakıldı. Köprüde kullanılacak 96 adet öngermeli prefabrik köprü kirişi imalatı tamamlandı. 50 metre uzunlukta 30 metre genişlikte üzerinden 2×2 duble yol geçecek yeni köprüde çalışmalar sürdürülüyor.

ÜSTGEÇİTTE KOLON VE ASANSÖR KOVASI

D-100 üst geçidi kuzey tarafı kolon ve asansör kovası imalatları yapıldı. D-100 Karayolunda bulunan mevcut eski üstgeçit yerine çelik ve asansörlü üstgeçit yapılıyor. Yeni üstgeçidin tamamlanması sonrası eski üstgeçidin yıkımı gerçekleştirilecek.



Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza kamerada

Hatalı sollama yapan tır sürücüsüne ceza

Trakya Üniversitesi’nin tarihi tren garına ücretli giriş kararı yargıdan döndü

TFF, Türkiye Kupası grup maçlarında VAR’ın kullanılacağını açıkladı

Muş’ta apartman dairesinde korku dolu anlar

Yaralı şahin tedavi altına alındı

Balıkesir’de öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Lüküs Hayat Sigortası ile borçsuz araç sahibi olmanın yolu açıldı

ULUSKON ve TSO’dan Malatya’da ihracat ve ithalat süreçlerini güçlendirecek iş birliği

7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı

Şehir merkezinde filmleri aratmayan olay

Prof. Dr. Yeninar: "Arı ölümlerinin çoğu kışlamaya bağlı ortaya çıkıyor"

Sakarya’da DEAŞ operasyonunda Irak uyruklu şüpheli tutuklandı

Boş havuza düşen yavru karacayı itfaiyeciler kurtardı

Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan işçi hayatını kaybetti

Kastamonu’da otomobil ile çarpışan kamyonet ters döndü: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla’da taktiksel şehircilikle yaya sirkülasyonu rahatlatılıyor

Güllü’nün kızı tarafından itildiğine şahit olan Sultan Ulu’nun ifadesi ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: "Gölbaşı Veri Merkezi, kritik bilgileri barındıran kurumların veri ve bulut hizmeti ihtiyaçlarını yerli yazılım ile karşılayacak"

"Eğitim" temalı 9. Uluslararası Kısa Film Yarışması’na başvurular 12 Ocak’ta sona eriyor

Manisa FK’da Keçiörengücü mesaisi başladı

TOBB Buldan Anaokulu Hisarcıklıoğlu tarafından hizmete açıldı

Kocaeli’de taksi durağındaki şahıs etkisiz hale getirildi

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş: "Sorunlara İslami bir bakışla çözüm üretmek, Müslümanların uhdesindeki tarihi bir sorumluluktur"

Didim’de yabancı uyruklu şahsın evinde 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bahçeden çalındı, fabrikada bulundu

Sındırgı’da depremin izleri siliniyor

Büyükşehir’in Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde yapım ihalesi gerçekleştirildi

8 ilden 18 takım Denizli’de final bileti arayacak

Öğrencilerden yerli ve milli paylaşımı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.