Tarih: 26.03.2014 11:59

Sporun her dalına özel önem verilecek

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz,  Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek, hem projeleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi hem de destek istedi.  

 

Dernek Başkanı Av.  Harun Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan  Yılmaz’a,  CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, Trabzon kökenli meclis üyesi adayı Eyüp Abdullahoğlu, İl Yöneticisi Musa Yılmaz, Meclis üyesi adayları mimar Salih Işık, Şahin Yılmazel, Dilek Tan, Neşe Celep, Nursel Coşkun, Gazi Aydoğdu ve eşi Aysel Yılmaz da eşlik etti.

 

Yılmaz, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yöneticilerine, göreve geldiklerinde, hem katılım hem de etkin olması bakımından Kent konseyini daha işlevli hale getireceklerini, demokratik kuruluşlarla daha sıkı başarılar geliştirileceğini, ihtiyacı olanlara yer tahsisi, ortak etkinlikler yapılacağını söyledi.

 

Genel olarak yapacakları projeler hakkında da bilgilendiren Yılmaz, spor anlamında ise, önce sporun her türü için önce altyapı, tesis imkânları sağlayacaklarını, daha sonra da tüm amatör kulüplere destek olacaklarını ifade etti. Trabzonspor’a büyük bir hayranlık duyduğunu da ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —