Tarih: 06.01.2012 15:42

Spor Müdürlüğü'nde beklenmeyen değişim!

Facebook Twitter Linked-in

Eski il müdürü Kenan Malkoç açığa alındı. Malkoç ile birlikte altı müdüre de el çektirildi ve haklarında soruşturma başlatıldı. Bu gelişmelerin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, açığa alınan müdürlerin yerlerine vekiller atadı. Personeller arasındaki görev değişimi de yapıldı

 

 

ALTI PERSONELE EL ÇEKTİRİLDİ

 

 

Bu gelişmelerin ardından Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde köklü değişiklikler yapıldı. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar haklarında soruşturma açılan personellerin yerine yeni isimler atadı. Soruşturma kapsamında Eski İl Müdürü Kenan Malkoç,  Şube Müdürleri Selahattin Sayar, Avni Yıldırım, Erdal Emil, Şef Ramazan Usta müfettiş raporları doğrultusunda görevden el çektirildi. 

 

 

OKUL SPORLARINDA ARUTAN

 

 

Değişimler bununla da kalmadı. Okul Sporları Şube Müdürlüğü'ne Erol Arutan atanırken, Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlürü Çetin Malkoç'un yerine Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak vekil olarak atandı. Atatürk Spor Salonu Amirliğine Ali Şerit, Avni Kalkavan Stat Amirliğine Muharrem Kaymaz, Mehmet Ali Kağıtçı Stat Amirliğine Metin Kaymaz, Atletizm Pist Amirliğine Tevfik Sinan,  İsmetpaşa Stat Amirliğine Hakan Aksoy getirildi.

 

 

HAVUZ DA DEĞİŞTİ

 

 

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde yaşanan değişimlerde tüm görevli personellerin yerleri değiştirildi. Kapalı Yüzme Havuz Amirliğine Cahit Han. Spor Servisi Şefliğine NurayÖztüfekçi Arslan, Tessiler Şefliğine Handan Apaydın, Muhasebe Şefliğine Nazime Demirçelik, Sicil Lisans Şefliğine Canan Oruç, Gençlik Merkezi Şefliğine Bahadır Ali Gül, Personel Şefliğine Fernur Eligür, Satın Alma Şefliğine Dilek Ceviz geterildi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —