Tarih: 23.05.2018 09:17

SP'nin standı boş kalmıyor

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve ilçe yöneticileri, Eyüp Özmen, Yunus Karakaya, Süleyman Önver başta olmak tüm ilçe yönetim kurulu üyelerin tamamının katıldığı seçim standı adete kent meydanında gövde gösterisi yapıyor.

Ayrıca Saadet Partisi kadın kolları başkanı Şükran Gümüş ve Karargah başkanı Reyhan Kocaman’ın öncülüğünde kadın kollarıda Kent meydanı seçim standında yoğun bir çalışmanın içinde, vatandaşların ilgisi ile çalışmalarını yürütüyorlar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "Katılımlardan ve ilgiden oldukça memnunuz, insanlarımızın teveccühü ve bizi bağırlarına basmaları bizleri son derece memnun etmekte, özellikle iftardan sonraki sahura kadar süren çay muhabbetlerinde hem vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz hemde bizden neler beklediklerini öğrenmiş oluyoruz. Halkımızı davet ediyoruz çayımızı içelim kardeşçe paylaşım yapalım diyoruz ve 24 Haziran günü iyi bir sonuç çıkması ve milletimizin menfaatine olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş ise şöyle açıklamalarda bulundu; "Biz yıllardır halkına hizmet etmiş, en yok dönemlerimizde bile bireysel fedakarlıklarla, meydanlarda olmuş bir teşkilatız, şimdide meydanlara, samimiyetle, dava şuuru ile inmiş ve yine milletimiz için çalışmalara başlamış bir durumdayız. Milli görüş teşkilatının her zamanki hedefi Tüm Müslümanlara hizmet etmektir bizde bu hedefi gözeterek 24 Haziranda millet kazansın diye ümmet kazansın diye."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —